Selepas 6 Bulan Menyepi


Assalamualaikum. Selepas 6 bulan tak update tak sangka hari ni terdetik hati nak bukak lappy log in blog pink yang bersawang sangat nih. Paling terkejut bila Mee check tengok jumlah view seratus lebih jugak sehari walaupun Mee tak update. Alhamdulillah. Ni semua sebab Mee ada simpan chord gitar dan lirik lagu-lagu yang Mee suka. So visitors datang dari situ. Bermanfaat jugaklah kan walaupun dah lama menyepi. Hehehe. Insyaa Allah lepas ni akan di update lagi walaupun tahu takde orang baca. Alhamdulillah account Nuffnang pun ada duit jugak hehe sepantas kilat gi cashout! Okay now dah pening macam mana nak update Nuffnang.  Kena refresh balik nih. HAHA KBYE





Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

2 komen:

aswadz said...

walaupun dah 6 bulan x update, still ada dlm bloglist aku. hehehe...

Razfira said...

selamat kembaliiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...