BLOG PEREMPUAN vs BLOG LELAKI

ASSALAMUALAIKUM.. Haaa kenapa? Tajuk bikin panas keee temah oii? Hihik ;p Okay jangan risau sebab Mee tadak nak pongpang - pangpang kat sini semata - mata nak meng-haram-jadu-kan kaum lelaki mahu pongg kaum perempuan yeee. Eceh ayattttttttt...


Incik Ubi Mashammm tanye Mee "kenapa blog perempuan warna pink dan mesti ada laguu??". Suka letteww ubii kena tag. Muehehehe ;D Tunggu jap... Mee nak tambah sikit soalan Ubii bagii yang blog perempuan bolehh? Sedia menerima kenyataan wahai kaum hawa? Ekekekekeke!!


"kenapa blog perempuan warna pink, ada lagu, kambing lompat bintang kat sidebar, lembu main jongkang - jongkit kat header, danasour mintak sedekah kat bawah, lampu hari raya duk liplap - liplap merata tempat, kenapa???"


Dah sudah Mee mengata diri sendiri. HAHA!! Dan jawapannye, itu lah perbezaan antara lelakii dengan perempuan.


Lelakii mungkin suka dengan benda yang simple tapii bagos walaupon perempuan cakap "blog lakii macam tadak perasaan jee". Dan perempuan pulak suka pada perhiasan dan bunyi - bunyian yang merangsang jiwa dorang yang mungkin jugak lelakii cakap "terlebih feeling lah blog perempuan".


Kite berbeza... Tak mungkin lelabah dapat keluarkan madu dan bunga pula ada sayap. Kan? 
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

31 komen:

sha ohsem said...

agak2 sha dlm kategori ape? blog laki ke blog perempuan? konpius nehh.. hahaha

-SUPERGIRL- said...

hahaha ! sha pondan kot ? agaggagagag !

sha ohsem said...

uwaaa... pondan?! okeh, trime dengan redhooo.. sobs.. sobs

-SUPERGIRL- said...

hahahhahaha ! ala syg3 ~~ takmo lah mek atyy

Princess Nusy said...

setuju..hehe..beza sgt2 tgk blog gurlz n boyz..^^

ubi masam said...

ok la tu...dah terbukti yang lalabh tak boleh kuar kan madu...hehehe

-SUPERGIRL- said...

nusy - sgt2 berbeza kan ?? haha

-SUPERGIRL- said...

ubi - haha ! tahu pongg

sha ohsem said...

x amek ati pongggg~ ngeee

KertasWarnaMerah said...

aku pun pelik.mesti warna pink,dan ada lagu2 skit.haha. agak2 kalau aku ubah secara total blog aku warna pink, mcm mana la agak nye eh..haha.

Yana Libra said...

blog saya xde lagu dan bintang2~~ hehe :p

Arina Shamsul said...

itulah yang membezakan laki dan perempuan kan.bayangkan kalau blog laki macam blog permpuan,makanya laki tu cam perempuanlahkan? hahaha

-SUPERGIRL- said...

yana - wah bagos lah kannn .. haha

-SUPERGIRL- said...

arina - betol tuh ! kalau yg mcm tuhh pondan lah kot . gagaggaga

EyA edamanhatiku said...

yap btul tu..lao laki pmpuan sma..xmnarikla hdup ne

-SUPERGIRL- said...

haha ! tahu pongg . mmg xmnarik lah kan . huhu

Gadis Biasa said...

kalau blog perempuan simple giler cam blog lelaki x best lah..bosan..pempuan kan ske yg comel2..yg cute2.. :)

-SUPERGIRL- said...

haha ! betol3 !!

Aine Ainun said...

Smalam x ble komen sini, nk try sat, ok x, cobaan..ehehee

Aine Ainun said...

Aha....
Baru ok:D

erm, yela, xkan blog llki nk warna pink...eheheeee,

tp, kalo byk sangat eksesori kt blog girl, beratla, ssah nk masuk

-SUPERGIRL- said...

EH EH . knp smlm tak boleh komen ? haha ! nga setting blog kot mase tuhh . haa betoi tuhh . berat sgtt kann

[ wanni ] said...

Tapi kadang-kadang ada je blog lelaki macam perempuan, hoho

-SUPERGIRL- said...

LAKI TUHH JIWA DY LAIN SIKIT LAH KOTTT :)

Muslihah Mohd Razali said...

i don't really like pink. it feels like, "ieeww".

is there something wrong with me? ahah. :P

saya tak suka blog yg ada lip lap lip lap. kinda annoying.

lagu? kalo yg merepek2, ganggu sy nk bace, x suke. instrumental is ok. (fyi,laptop ni speaker rosak. meme x dgr ape2 la.so sy leh bce dgn tenang..)

cute stuff? emm, i'm sooo not into it :P tp kan, mostly, ade prempuan kata something tu cute, sy x rasa pun cute. :(

perempuan ni, ada jenis2nye pulak kan? hoho.

-SUPERGIRL- said...

penerangan yang bagoihhh . haha ! ha'a perempuan banyak prangai dan ragam :)

hazz death said...

yep mmg berbeza, tp ak da implement themes untuk girl jgk dlm blog, cba cari button customize d sidebar.. n bagitau pendapat korang k?

-SUPERGIRL- said...

I WILL :)

Dzulqarnaen said...

hahahaha yap mmg pong setuju! harharh!

-SUPERGIRL- said...

SY 4JUTAKALI STUJU ! HIHI

Amirah Su'aidah said...

gambar banner jadi pecah2 maybe sebab size tak sesuai. Maybe terlalu besar.

-SUPERGIRL- said...

mekasihh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...