Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 6 | Jambu & Jozan Hebak





Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 6 | Jambu Minggu 6 | Jozan Minggu 6 | Untuk Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 6 yang bertemakan rancangan tv Mee rasa kumpulan yang menyerlah ialah kumpulan Jambu dan Jozan sahaja. Kumpulan lain macam dah  tak ada idea. Ye lah kan.. Nak fikir idea untuk buat orang gelak bukan senang. Kita yang duk tunggu nak gelak je senang lah kutuk-kutuk tapi yang perah otak diorang..




Pentas yang pada awalnya sunyi kemudian menjadi semakin meriah apabila Jambu membuat persembahan meniru rancangan Maharaja Lawak Mega 2012. Jozan mungkin slow sikit pada awal persembahan tapi kembali rancak dipertengahan dan pengakhiran yang menarik sangat! 

Minggu ini ada satu penyingkiran. Dan kumpulan yang tersingkir dari Maharaja Lawak Mega 2012 minggu 6 ialah kumpulan dari Indonesia, Bandung Jokers.. Jom saksikan kembali persembahan yang paling menarik malam ini iaitu Jambu dan Jozan.









UPDATE:
MAAF! Video telah dihapuskan oleh Youtube.
Sila ke link ini untuk melihat persembahan MLM2012 >> http://www.guatv.com/ <<

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

29 komen:

intanfirdaus247 said...

salam mee..lama x nampak..hehe..mee sihat..
mee, akak suka Jambu..
akak suka Johan sahaja..
kak intan x sukan zizan..(bg kak intan ler..hehe..jgn marah yer kalau mee minat..sebab zizan kalau x ada johan payah juga nak buat lawak...hehe..ni pendapat kak intan je) mesti pasni kena ambush dengan peminat johan ni..ampun..haha

dEdEQ dE wIshEs said...

MEMANG SUPERRRRRRRR BESH LA JOZANN .. HIKHIK

Chic Na said...

jambu paling best. huhu.. apepun jozan tetap dihati. :)

✿A I N A A✿ said...

ena tengok tadi, perghhhh pecah perut den tngok jozan...hahaha terbaiklah

farHaNa razaLi said...

tenss.. dah donlod part zizan..hehe

fifie said...

fie rasa Jozan dengan shiro je yang menyerlah minggu nie, yang lain macam apa entah. bosan.

TiranaAduka said...

salam
Sempat juga ta tgok sikit.lewat tgok mlm tadi..hehe

TiranaAduka said...

salam
Sempat juga ta tgok sikit.lewat tgok mlm tadi..hehe

Reena Onn said...

Akak suka tengok persembahan Johan je. Dorang buat biasa-biasa pun terasa kelakar. Camne tu? :)

shedameor said...

shiro pon best. R2 too :)

nardo said...

Jozan best?..mengarut je..pekak ke rabun korg ni?

CekbOlat-bOlat said...

jozan terbaik ! hahahaha lawakk gilaa

tirahzairi said...

xingt nk tnya....hadiah sapa dh ke?

^^eKaTiKaH^^ said...

JOZAN!! Hehe :D

Yasmin Aris said...

suke dorg ni ! haha

Yasmin Aris said...

suke dorg ni ! haha

Hayati Harun said...

kelakar r tgk diorang ni..kami gelak besar mlm tu

jaakechik said...

jozan memang terbaikk..lawak diorg menjadi!

Iffah Afeefah said...

xtgk wuwuwuw

azizah :) said...

alahaii tak tengok la pulak...huhuhu

Nurlyla said...

x mnahan perut ni.. hahahahha.. hadoi.. 'berair mata'

Nurrul said...

Nurrul tak tengok lagi.. :(

dya bunga said...

dya paling suka jambu..haha

kitatauke said...

jaga2 cik salmah..shiro sedang menyucuk angin dr belakang tu..:)

shidaR said...

JAMBU!! terbaik...

shasha yacob said...

Jozan, jambu best, shiro pun best apa kak mee. hihihi

khaira peter said...

Khaira peter akan mendoakan kemenangan anda jozan

khaira peter said...

khaira peter Akan mendoakan kemenangan utk jozan

khaira peter said...

Khaira peter akan mendoakan kemenangan anda jozan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...