NAK TIDO TAPI TAK BOLEH TIDO

Hai blog pink tomeiiiii *perasan. Nak tido tapi tak bolehh tido?? Acano lahh tuu ehhh.. Mee sekarang ponggg tak bolehh tiido and boleh pulak nak ajar cmane nak tiido. Muehehe!! Okay sekarang dah 0502. Baca sampai lebam ehh?


Hang duk online jee keje cemana matee nak tiido. Mate duk berkawad kirik kanan kirik kanan duk bertempekkk jee kat screen lappy. Pegii lah baring - baringg nanti lelap lahh mata tuhh. Haaaa tudia tudia tudiiaa Mek Kelate cakap utaro bunyik macam ayam mengembek! HAHA. 


Dah baring tapii duk berkawad atas katil pulak. Tak boleh tiido jugakkkk. Cemane?? Kira siling kat atas tuhh ada berapa semua pastuu darab dengan 42 pastu bahagi dengan 9. Tak sempat dapat jawapan, kompompompom dah tertiido. *cucurutt cucurutt (bunyik cengkerik)


Tak dapat tiido jugakk?? Ambik handponggg mesej lahh sape-sape. Tadak handponggg? pegi kat luar rumah tonyeh-tonyeh "keypad" public phone. Tak lame tuhhh tiido lahhh. Tadak orang nak mesej or call?  Call number operator then sembang lah dengan dia sampai berkulat.


Mee bagii tips yang tak menjadiii yeee?? Haa bangun balik pegi bukak lappy then online lah sampaii bila-bila pongggg. Kan dah setel :) selamat mencubaaaaaaa... *cucurutt cucurutt (bunyik cengkerik)
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

8 komen:

sha ohsem said...

wakakakak... mek kelate cakap utagha naa.... hebak hebak... ngeee~

Amiirah-Cassan said...

bahahaha ni mesti kes supergirl yang taleyyy tdo hehehe

-SUPERGIRL- said...

shaa - haha . hancurrrrrr . hihi

-SUPERGIRL- said...

amirah - ye lahhh . sy yg taley tido . huhu

dyabunga said...

ni mesti selalu tak boleh tido kan3??hihi

-SUPERGIRL- said...

mesti lahhhh . hihihi :)

FAIZ FAKHIRIN said...

tido menongeng...

-SUPERGIRL- said...

bagoihhhh ~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...