SIGN UP CHURP CHURP!!

Sambil berbloging ape salahnye buat duit poket skali. Kan? Dah alang-2 ade blog. Tak rugii pon buat benda nihh. Sekarag nih dah ramai blogger-2 yang buat. Pada yang tak buat lagii tuh meh Mee ajar.


Tugas awak hanye kempenkan iklan dorang jee. Bukan saja dekat blog, FB dan TWITTER pon boleh. Dengan hanya rakan-2 awak yang klik iklan tuu, awak akan dapat 20sen-40sen satu klik. Contoh kempen, cuba tengok kat sini. >>KLIK<< >>TONYEH<< Bayangkan kalau sehari ramai yang klik iklan awak tuh. Awak akan dapat macam Mee dapat. Bukti? Tengok nih. Mee dah CASHOUT pon. Duit dah jadii baje dah. HAHA!





Tunggu ape lagii? Jom SIGN UP!!!


1.Pergi ke link neh dulu CHURPCHURP


2. Klik START HERE.




3. Scroll bawah sikit pilih awak nak sign up dengan FB ke TWITTER . Actually dua-2 pon boleh tapii starting nih pilih lah salah satu dulu.


4. Akan keluar macam nih kan? Masukkan jee email dan password FB awak. And tunggu lah kejap :)


5. Lpeas beberapa minit akan keluar macam nih pulak. Klik LOG IN WITH FACEBOOK >> ALLOW.

6. Then dia ade 3step kat situu. Ikot step by step.

7. Dah siap? Pergi dekat seriing dan penuhkan ape yang dia nak kat situ. DONE. JOM KEMPENKAN!


Jenguk tuto untuk kempenkan dekat blog :)
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

4 komen:

CIK YAYA'NA said...

yana dah tonyeh! hehehe,, :)

steffany daph said...

churp2 ni mmg best, walaupun sya blom guna lagi. tapi byk org lain dh guna (:

-SUPERGIRL- said...

yana - tme kasih . haha

-SUPERGIRL- said...

stefanny - baik awk buat skg . :) lme2 t dah bole cashout !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...