Cbox Atau Ruang Komen ??

Tudung Bawal 2tone
1helai - RM14
2 ~ 4helai - RM13
5 ~ 10helai - RM12
11helai +++ - RM11 
Kalau berminat boleh PM mee dekat FB Mee Nomie

Sempat pulak promote. Hehe. Biasanya kalau Mee nak blogwalking , Mee akan dapatkan link blog dekat ruangan komen. Sebab apa? Sebab mereka yang komen nih lebih berhak mendapat blogwalking dari Mee daripada mereka yang tinggalkan link dekat Cbox. Tak tahu lah kenapa Mee lebih tertarik untuk terjah blog diorang. Awak macam mana pulak??


Tekan Tekan Tekan !

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

52 komen:

zera eira said...

sama lahh kita yangg! :)

-SUPERGIRL- said...

eh eh tersame pulok . haha

❖ Syaa ❖ said...

Kalau nak free boleh? :p
Ehh yeahh kite suke dua dua lah hekhek ^_*

-SUPERGIRL- said...

sha , dua2 ? wahh .. penat lahh .. hehe

Rafflesia™ said...

1. akan terjah blog yang folo syieda.
2. akan terjah blog yang komen syieda.
3. cbox akan pergi ke blog mereka bila ade kesempatan je..

* sebabnya, cbox macam diorg singgah and drop komen je.. @_@ sadis..

OH JEJEM said...

Samlah kitewwww, bukan senang orang nak komen. Kan kan? SO, komen diutamakan, shoutbox dikeduakan. Hewhewhew

-SUPERGIRL- said...

raff - ha tu lahh . hampa betoi !

-SUPERGIRL- said...

jejem - eh tersame pulak . hehe . betoi tuhh . cbox harus diduakan . hehe

kura said...

haa lepas ni mmg kena tinggalkan jejak di ruangan komen la nampaknya yee. hehehhh

-SUPERGIRL- said...

haha alah mmg kura slalu komen pon an ..

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe..samelah kite.. kite jarang tengok kat cbox nie. lebih prefer kat comment ^^

-SUPERGIRL- said...

hehe .. malas an nak tgk cbox . haha

Aien Nia said...

Kalau saya xkesah..
Mane2 pown saye terjah semule blog diorang..

Hanamiko Sakura said...

akan terjah blog yang komen saya.. dan terjah bila mereka selalu hapdate ^^

-SUPERGIRL- said...

aien - hehe oh tak kisah mane2 yee .. tp mee nih pamalas sikit . haha

-SUPERGIRL- said...

hana - same lah kite ;)

ary_lee said...

Tapi ada yang malas nak komen.. Kadang jz sapa je kat cbox..
Urmmm.. Tapi bila terima komen, rasa lebih di-appreciate^^

-SUPERGIRL- said...

hehe betul tuh ary ;)

♥ wawawawa ♥ said...

minat bawal bercorak..ade x? hehe

-SUPERGIRL- said...

wawa , comingsoon :)

Cik Kay Jue said...

setuju... :)

-SUPERGIRL- said...

hehe bagoih :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sama laa..akak lebih senang blogwalking..klik link kat komen.. tak suka tgk kat chat... hehehehehe

lagi best komen2 blog org nie.. hehehe

-SUPERGIRL- said...

hehe betol tuh kak .. malas nak jeling kotak cbox tuhh

merahitujambu said...

tak kisah mana2 pon.=)..

coklat susu said...

ase nye komen kot..wlpun bloger tu just ckp nice entry tp hargai sngt2 :)
g satu kt cbox kdang2 bkn btl ngat pun id org tuh..kadang2 ada yg di letakan iklan..huuu sobs2

Muttallif said...

Sebab para pengomen mengambil sedikit inisiatif untuk membaca tulisan kita. Semua blogger akan hargai komen. Termasuk saya

CikPuan Azizah said...

yup..sebab mereka la pembaca setia :))

Natasya Naslin said...

taw xpa.. tu pasal kekadang aku malas nk reply kat cbox.. plg sakit hati bila diorang bg link iklan.. hoho =p

-SUPERGIRL- said...

merah - hihi bagos lah law tak kesah

-SUPERGIRL- said...

coklat - betoi tuh ;)

Myra Azraff said...

yay yay..betul2 ! :D
yg bw tu belum tentu tgk blog kita..tah2 cepat2 je carik shoutbox terus drop message..pastu blah..komen2 baru best..:D

-SUPERGIRL- said...

mutalif - penerangan yg bagoih . hehe

-SUPERGIRL- said...

kak jijah - yeayyyyy kak jijah sokong ! hehe

-SUPERGIRL- said...

natasha - alah yg iklan2 tuh wat rpoort je . sakit aty an ? haha

-SUPERGIRL- said...

myra - ha tu lah . cari shoutbox then blablabla ! hahah

uncle said...

membalas komen dalam ruangan entry mmg sejak dari dulu uncle berblog secara klasik memberi lebih impak ... bila wujudnya chatbox dan ntah apa lagi widget bagai,,terasa seperti funsi komen sedikit sebanyak mula berkurangan sambutan .. tapi uncle tak kisah mana-mana pun ... asalkan kita tak memaksa dan berpegang pada pendirian..setiap blogger ada hak mereka tersendiri..

kalau nak nasihat pun..kita terangkan apa yg elok dan tak elok kebaikan memberi komen di ruangan komen setiap entry ...

pstt..kalau nak beriklan .. sila klik ruangan di tempat uncle...pasti membuatkan u terperanjat hihihi

tirahzairi said...

ingtkn satin shawl td...huhu

-SUPERGIRL- said...

:)

Cik Puan Muda Umi said...

sama la kita..lagi suka terjah org yg komen..yg cbox tu nanti2 la kalau rajin baru terjah..haahaha

MaYa MustWany said...

dulu sper singgah komen,cbox n bloglist,smua mas jnguk.now mas lebih tumpu dulu kat singgah komen entry kan.coz mereka dtg membaca kan.

-SUPERGIRL- said...

yeee bagos lah .. same lahkite :)

eita said...

sama lah...
akak pun lebih suke bw pada yang tinggal komen kat ruangan komen..
kadang2 kalau kat cbox jarang sangat tengok..

Eein Azryn said...

sama la. yang tinggalkan link kat shoutbox pun saya terjah jugak.

-SUPERGIRL- said...

betol tuh :)

kaishin said...

betul tu..tapi terpulang la diorang nak buat camne pun..saya senang je kalau sempat saya balas kalau tak sempat..babai :)

shida'R said...

sama la plak heheee ^_^
biasa yg rajin komen siap2 bt bloglist kdg2 xjengah komen jngah bloglist jer hehe..

Uncle Jonni said...

selalu aku pentingkan yg mengomen... huhuhu... akan cuba balas kunjungan dorang bila berkesempatan...

zaza iman said...

zaza terjah je..hehehe =)

Detective Fiqa said...

fiqa kedua dua nyerr :D hahaha

sis92 said...

hehe sis dua2 pon boleh..tp kadang tlepas pandang jugak..lagipun kalu nak balas semua mmg tak sempatlah bukan kita dok hadap lappy je 24/7 ..

Azhafizah[フィザ] said...

fiza pun akan blogwalking ke blog yang rajin komen..lepas tu baru akan tengok shoutbox ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...