Dasar Jari Tak Boleh Duk Diam



Wah tajuk tak puas hati dengan jarii. Hehe. Sebenarnya dari tadi lagi Mee ingat nak hupdate entry tapi tade idea. So Mee melukis je lah kan. Auw auw auwww.. Entah dari mana dapat idea lukis manusia ke arnab Mee pon dah musykil musykil musykil... Muahaha.

Ehem-2. Ateeee mekame-2 cerrr jeling-2 kat atas tuh. Header baru. Hachum! Hehe. Yang nih lebih simple kan? So tade lah semak sangat kat atas tuh. kan kan kan? Dah tuh spec doodle bapak besarr. Muahaha . Ada yang nak tempah header? Kalau yang macam Mee tuh Mee ambil RM5 - RM10 jee. Jom kita kautim dekat Fanpage Mee . Muehehe =..=

Awak tekan saya, saya tekan awak :)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

25 komen:

❖ Syaa ❖ said...

Wuu wuu kite nak suh mee buar free tok kite boleh ? :/

Cik Chokie said...

wwuuuuuuuu :D dah berubah wajah lahh. cantik cantik :D simple2 tetap nampak cantik.

-SUPERGIRL- said...

syaa - public toilet pon dua posen . hehe

-SUPERGIRL- said...

chokie - amek aty ke ame jantong ? hehe

zera eira said...

cantek sesangat. cemburu. :D

Hanis Aliya said...

waaa stylo lah header cermin mata besau :)

Cik Chokie said...

tak de amik pape. sebab amik jantung mee xleh idup :p hehe sekadar hanya tulus dari hati yang suci murni ^^V

ciksukaberangan said...

haha. rajin buat doodle >,< header pun cantik :D

-SUPERGIRL- said...

zera takmo lah cemburuu . huhu

-SUPERGIRL- said...

hanis - haha kan ? besarr bebenoww spec tuh

-SUPERGIRL- said...

chokie - hehe ye lah dear :) tq ! :D

-SUPERGIRL- said...

cik - tme kasih ! :)

shida'R said...

mee kasi free dah la..an an..plss..doodle arnab tu cam ena jer kahkahkah.... :P

Cik Kay Jue said...

wah2.. besarnyer spect mata doodle tu. hehe... ok la header tu.. simple.. ckj tak tau buat doodle.. huhu

-SUPERGIRL- said...

kak shida - alah header kak shida dah awesome kan ? hehe

macam ena ?? muahahaha ! jahakkkkk

-SUPERGIRL- said...

ckj - belajar lah :)

*Arr said...

smart r spec tuh! :D
nice header!

♥ wawawawa ♥ said...

ajar laa baut doodle~ hehe

CikPuan Azizah said...

patut la masuk2 nampak header baru.. untung la mee pandai buat header! bertukar2 je la kan..

Azhafizah[フィザ] said...

cantik header..doodle pun comel je.

Azhafizah[フィザ] said...

cantik header..doodle pun comel je.

-SUPERGIRL- said...

arr - alah simple jee tade cantikk . hehe

-SUPERGIRL- said...

wawa nt ad mase mee buat tuto eh :)

-SUPERGIRL- said...

kak jijah - baru belajarr . hehe

-SUPERGIRL- said...

fizah tq :) tp tak standing awk punye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...