Kenapa Cik BUSUK.ORG Tiba-2 Muncul?


Cik busuk, Cik Busuk..... Mee nak tanya Cik Busuk nihh. Tadii kan Mase nak blogwalking, Mee klik link nama yang ada dekat shoutbox Mee. Mula-2 dia keluar blog tuan punya nama. Tapi tapi tapi ! Tiba-2 Cik Busuk pulak keluar. Cik Busuk jangan lah saman kee apee eh eh eh? Mee tanye jee. Kenapa kenapa kenapa Cik Busuk keluar dengan tiba-2? Mee terkejut lahhhh. Hekhek. Gedik tak??? Muahaha =..=

Awak klik saya, saya klik awk :)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

50 komen:

Mizzs Ninie said...

Ninie pon pernah jadi camni.. Knp ea?

Mizzs Ninie said...
This comment has been removed by the author.
-SUPERGIRL- said...

niniey - mee tatau lah . huk

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.thanks follow me..:D

OH JEJEM said...

Wa paling tak suka kuar camni gak. Serious. Wa bloglist lu. Thanks selalu komen. Suka blog lu ;)

-SUPERGIRL- said...

jejem - haha tak sape suke . kan ? :)

-SUPERGIRL- said...

sheri - tq :)

OH JEJEM said...

Tahu takpe XD

my eyes for shine said...

haha .naseb bek kite punye takde .kuang3x~

Amanina said...

huhu, takpenah kena lg macam ni. :D

sis92 said...

sis dah kena dah ..humm..
dia kena main tukar2 browser ..
ada akk tu tadi mula dia guna chrome jadi cmtu n bila guna monzilla tak..ada jugak yg ok je tk da masalah ..busuk tgh tk betul -,-

-SUPERGIRL- said...

jejem - hehe yee :)

-SUPERGIRL- said...

my eyes - tade ? untung lahhh

-SUPERGIRL- said...

amanina - tak kena jugak ? huk jelesss

-SUPERGIRL- said...

sis - means yg guna google chrome je lah yg jd busuk ? haha

zaza iman said...

eh bila terjadi nih...

-SUPERGIRL- said...

zaza - smalammm . mee igt mee sorang jee rupenya ad jugak org lain kenna . haha

Haruno Hana 하나 said...

semalam jd camtu gak.. terus Hana remove SHout busuk.. ganti dgn Fibox... haha

Detective Fiqa said...

hahaha. sebagai pengunjung setia kpd pengguna busuk ni memang dah busuk betul. hehe nak bace entri pun susah

CikPuan Azizah said...

eh nape leh jadi gitu yer..xpernah pulak kena

-SUPERGIRL- said...

hana - mee tak guna pon jadii. huk .

-SUPERGIRL- said...

fiqa - betol tuhh . rosakkan mood jee . haha

-SUPERGIRL- said...

kak jijah - sesetengah je jadii . n kdg2 jee . untunglah kak jijah tak jd . hehe

shafiq said...

dia terkejut kut , selalu superman jer datang , ni supergirl plak , hehe :p

-SUPERGIRL- said...

haha pandai loyaburokk ..

Cik Chokie said...

busuk yang dah keluarkan kentut busuknya menyerang semua pengguna busuk. org supaya mereka sama2 busuk dengan pembuat laman busuk tersebut.

kahkahkah XD ape yang miza dok merepek nih XD busuk busuk busk anak mak nih .

-SUPERGIRL- said...

hahahahah ! byk betoii busukk tuuu . hahaha

Cik Kay Jue said...

ckj terkena ni semalam.. huhu.. stress! lepas da buang cookie baru ok.. huhu..

-SUPERGIRL- said...

hehe kan ? sakit hati betol . igt an mee sorg . haha

hazfee said...

memang keluar macam tu. jadi tak dapat nak beramah mesra dengan blogger yg guna busuk.org. hehe

Cik Yatt said...

cik yatt pon prnh kene..spoil kot..

-SUPERGIRL- said...

hazfee - betol tuh taley nak singgah lelama

-SUPERGIRL- said...

yatt - tah sakit hatii . haha

kaishin said...

semalam busuk ada masalah teknikal sikit..sekarang da ok kan (busuk kata)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh jd plak..

PELABUR EMAS PERAK said...

asalam ... salam kenal ... dah follow blog awak ... sudilah follow blog saya jugak ..tq.

Bui Junaidi said...

ADA ORG HACKED KOT...*_*

Aliff Haikal said...

HAHA nak ckp mee busuk kot :p

Reena said...

Uikss... agak-agak dah mandi ke belum time blogwalking tu? (hehehe...)

♥ wawawawa ♥ said...

salu sgt jadi camnie..huuu~ bukan stkt busuk..mcm2 yg len pun ad

♥ wawawawa ♥ said...

salu sgt jadi camnie..huuu~ bukan stkt busuk..mcm2 yg len pun ad

-SUPERGIRL- said...

kaishin - tme kasih bsuk . haha

-SUPERGIRL- said...

nuyui - sesetengah org je yg jd

-SUPERGIRL- said...

pelabur , okay :)

-SUPERGIRL- said...

bui - eh yeke ? tah mybe kesilapan tknikal busuk.org

-SUPERGIRL- said...

alif - hamboi mee wangi sesangat taw ! hahahah

-SUPERGIRL- said...

reena - ha'a tak mndi . patot lah kua busk3 je .haha

-SUPERGIRL- said...

wawa - yg lain pon ad ? mee busuk je lah . hahahhaha

kura said...

mencik busuk mencik. kura dah guna cbox dah. babai busukk. hahha

-SUPERGIRL- said...

bebas busuk sikit law guna cbox . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...