Bertukar Kepada Domain Dot My




Comel kan budak kat atas neh.. Terjumpa gambar si comel neh dalam fesbuk. Oh ye bukan nak cerita pasal budak comel tu tapi nak cerita pasal blog Mee dah tukar kepada domain.. Alhamdulillah, Domain neh Mee menang dari GA Dot My yang dianjurkan oleh Kazen Blog. Terima kasih sebab pilih Mee sebagai salah seorang pemenang domain.. Terima kasih juga kepada KakShida sebab syorkan GA tersebut dekat Mee. :)

Mohon kepada yang letak blog Mee sebagai bloglist sila tinggalkan link korang dekat ruangan komen sebab Mee nak update bloglist baru.. Thanks :)


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

24 komen:

Kitty said...

Woot congrats on winning the domain name. Yay!

Misz Fazie said...

wahh tahniah ye sis.. saya ade letak link blog sis kat bloglist sy :)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/

fifie said...

Tahniah mee. Fie dah letak bloglist mee di blog fie.

deno said...

tahniah!!!:)

ini link deno : www.dayangdeno.my

deno said...

selamat menyambut maulidur rasul... sama-sama kita berselawat ke atas nabi muhammad s.a.w.. :)

Hanamiko Sakura said...

tahniah :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wah,kak mee dah tukar domain.. samelah kite.. hehe..

kite letak kak mee dlm bloglist kite :)
www.sweetsour93.my

sa mic said...

wah seronoknya, taniah yer ;)

Encik H said...

errr sebelum ni domain apa? dot com kan?

Nurrul said...

tAHNIAH KAK Mee ! ! dah ada domain sendiri... adik nak buat juga... tak dapat2 agi.. akk pandai tak ? moh ajar adik.. :)

naza ieyaa said...

dah ltk mee sbgai bloglist yana :)

Dezee said...

Heihei..comel2.Kecik2 lagi dah g sana.Dezee nak tinggalkan link tapi segan.hahaha

boni kacak said...

ehem ehem.. nak jadi dear boyfriend dia..hehe :P

Shida Radzuan said...

tahniah mee :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TERBAIKKK LA MEE .. BESHH GILER :)

http://najihah90.blogspot.com

eita said...

kiut nyer budak tu...


http://zitaomar.blogspot.com

Bum Bumeyh said...

ahaaaa, comelnyeee dieee :3

inche hlovate said...

fuyyoo dah ada domain tu.. syok la kan

zera eira said...

takkan gelpreng ai lupa kat ai? halaaa mee ni. tak macho aa ceni. hehehe.

ladybossmizzerra.blogspot.com

btw, tahniah mee! :)
zera pon kne update bloglist sebab makin ramai dlm bloglist tu yg pakai domain sendiri sekarang ni. :)

azizah :) said...

tahniah mee... semua dah berdot.my sekarang...

shar90 said...

untunglaa dah pkai domain... dot com gituh... canggih seh... ahhaa xD

jaakechik said...

tahniah ya mee... ni link jaa www.jaakechik.com

Chic Na said...

dot my problem la mee. ;)

Nisa Greennnpanda said...

congrats.. :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...