Kristal - Bertahan Lirik Dan Kord Gitar



Kristal - Bertahan Lirik Dan Kord Gitar | Kristal lagu baru 2013 | Lan Kristal - Bertahan | Lagu Bertahan






Ada yang baru dihati mu
Ada yang lain didirimu
Semua yang pernah ku lakukan
Semuanya hanya kau lewatkan

Namun mata hati tak bisa kau tipu
Meski kau tutupi namun semua sudah ku fahami

Ooooo~

Tak sedarkah kau telah bermain dibelakangku
Menahan dan bertahan betapa hancurnya aku
Bermain dan bermain kau cuba ulangi lagi
Maafkan dan memaafkan itu yang aku lakukan untukmu

Janji yang manis kau ucapkan, padaku
Sakit yang kini ku rasakan
Aku bertahan merasakan rasa ini
Untuk kamu yang ku banggakan

Meski kau tutupi
Namun semua sudah ku fahami

(2x)
Tak sedarkah kau telah bermain dibelakangku
Menahan dan bertahan betapa hancurnya aku
Bermain dan bermain kau cuba ulangi lagi
Maafkan dan memaafkan itu yang Aku lakukan untukmu
Maaf, kord gitar akan diupdate dalam masa terdekat :)


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

3 komen:

zaza zehra said...

zaza suka kristal..lagu dorang mmg best.. :)

ayut said...

Dh mcm blog lagu2x dh ni...bderet lagu.hihi :)

shasha yacob said...

i like this song. heheh lama gila xjenguk sini. hihi sory busy. erm saya nak tunggu dapat duit dari pak internet , kalau dah dapat beli guitar hah' senang lah dah ada kod guita kat sini, xpayah search kat cik google hewhew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...