REMOVE GAMBAR KAT GOOGLE WEHHH!!!

Haii blog pink!! Hari nii Mak Jemahh nak kongsi ilmu sikitt pepagii buta nii. Hamboiiiii Mak Jemahhh gituuuu!! Wan tak kesah okay ~ Hekhek :D (apaakumerepek). Okay abaikan Mak Jemahh tuu. Nihh saya nak tanya sikit gambar sape tuhhh yang berlambak kat Google tuuuu?? Ha mungkin ade yang tak tahuu gambar dorang bersepah kat Google dan diperlihatkan seluruh dunia. Ulang suara, SELURUH DUNIA okayyy. Haaaaaa (tangankatdada,matekatatas)


Suspek utama pemilik gambar2 tersebut ialah si BLOGER macam kawe nii. Wah macam detectif conan pulak. Hikhik!  Bagii yang ada MukaBulu pon tidak terkecuali (trysebutayattubanyakkali) taw. Tapii segelintir jee lahh :)


Tadii terdetik kat hatii nii nak try search gambar dengan menggunakan nama blog saya yang dulu dan tiba2 ~ jengjengjeng!! Gambar saya berlambak habaq ang walaupon saya dah delete blog tuu. Apa lagii, ternganga macam unta lapaq air ahh kat depan lappy.. Dalam hatii pulak duk cakap "tak sanggop aku nak tanggung akhirat nanti" :(


Nak remove semua gambar2 tuu? Haa nii KLIK SINI!!! Apa? Keluar benda lain? Ouh maafkan sayaaaaa.. Hehe. nii KLIK SINI!!! . Tuu kat youtube. Kalau tak faham apa minah saleh tuu duk meroyan, tanya Beta okayy? Nak tanya kat mane? Okay tanya kat kedai basikal. Hekhek! Tak lahh, tanye lah kat shoubox kat tepii nii -->> atau komen wa punya entry maaa.


Akhir kata darii saya,
Jangan disebabkan gambar anda setitik, rosak maruah anda sebelanga.


Assalam.. Tataaaaaaa :D


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

13 komen:

emy zulaiha said...

peromen? haha gambar setitik eh?kalau bertitik2 jadi berbelanga lah eh?haha ;p

-SUPERGIRL- said...

hahaha ! gitu lahh gamoknyeee :D

Saza Infineez said...

wahhhh kalo camni kne delete satu2 ke? erm tanx for info! berharga..=)

-SUPERGIRL- said...

yee makcikkk :) makcik kena dlete satu2 :D

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

dtg singgah sini and follow hoho

-SUPERGIRL- said...

mekasehh

hunny bunny said...

thanx..nice info..selama nieyh ta prnah prasan pown ad mke kt google..
malu2..huhu

-SUPERGIRL- said...

JYEAHHH ! DELETE PAT ! HIHI

P.i.A said...

Takotttt ~ Nak delete skrg lah . >.<

-SUPERGIRL- said...

bagoiiihhhhh :)

Lia Irdelia said...

uish...
yeke..?

Maizatul Syuhaidah said...

x pham la dlm video tu. da search kat google tpi gmbr robot tu x jumpe pn :(

-SUPERGIRL- said...

gmbr robot yg mane tuhh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...