BLOG TERLAMPAU CANGGIH "KONON"


AMARAN!! ENTRY INI AKAN MENUMBUK SESETENGAH BLOGER!!!

HAI BLOG PINK!!! Haa. CAPS LOCK tuu derr. Mak Jemahh rase nak renyuk2 muke Mail Lambung tahuk! Dah baca amaran kat atas kan? So, jangan sakit hatii okay Jijah.. Saya bukan nak kutuk tapii nak luahkan apa yang saya rasa nii. Haihh.. Bernanah jee hatii nii duk ketaq jarii nak cercita cercita pasal nii! 

Pernah bukak blog yang nak loading punya lah lama? Yelah kan. Dia sorang jee boleh edit HTML tuu. Dengan anak kambing duk liplap2 kat tepiii, anak lembu duk mengembah sana sini, anak unta duk HikHokHikHok mintak sedekah. Haaa. Apa lagii ada? Ouh omak penyu duk hantuk2 kepala kat mana2 jelah! Yang cantik tuu cantikk lurr tapi berpada - pada lah Jijahh oiii. Takkan nak bela gajah lam blog :D

Contoh, Blog nii. Soryy ye kawan. Okay KLIK SINI!!! Perghhhh berat kan?? Ada tak munyet duk garu2 muntut kat tepi tuhh? Apa? Takdeee? Ouh maafkan sayaaaa.. Silap bagii link. Neh blog yang memeyy berat gilakk lahh! Sebelum masuk kena lompat bintang dulu tahuk! Cepat KLIK SINI!!! Eh takda ehh? hihi.. Takkan lahh saya nak aib orang sayangg oii. Hekhek ;p

Bukan tuu jee. Ada yang kemain susah lagii nak tinggalkan link kat blog tuu untuk menyatakan yang kita dah follow dia. Perghhhh! Semput Anak Azmii nihh duk taip.. Okay yang tuhh saya taknak kutuk banyak. Awak2 yang shoutbox dia macam rumit sikit tuu saya sarankan guna FIBOX   

Tahukah awak yang mempunyai blog berat tuu?? Budak2 bloger nak bukak blog awak nantii duk tunggu lama sangat dahh kompom lahh dorang terus PANGKAH. Kan? Nantii susah lahh nak dapat follower yang ramaii dan tidak dikenali :) Saya tahuu blog saya pon tak seberapa, atleast blog kite tak berat. HekHek ;p

OKAY dah puas hatii sangat2 nii. So peribahasa untuk entry ini ialahhh...

Jangan bela kambing, lembu, unta, dan sebagainya dalam blog anda. *Peribahasa ke tu?? Takpe lah asalkan binatang2 tuu bangga aku sebut :D

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

9 komen:

Prineeszin Oxyiess said...

pandai ooo KLIK SINI...KLIK SINI LAGI..hehe
Betol jgk..yg memberatkan blog tak pyh sgt la...panas kan org je tgu loading lelame

..cik hana.. said...

hahaha..hana tak bela kambing, lembu, unta pun dalam blog just bela cicak jer...cicak x berat mcm kambing kan..heehehe

-SUPERGIRL- said...

kihkihkih ! thanx guys !!

♥xAmYx♥ said...

hebat2 ! Semad Peribahasa tuh . saya nak try time exam bM nanti . k0mp0m cikgu tuh nangis baca karangan saya . .

-SUPERGIRL- said...

kompom dapat gajah ! xD

si kiut lavender said...

heh...punya kemaruk nak klik yg kat KLIK SINI KLIK SINI...
pndy kau yerk...

-SUPERGIRL- said...

mak jemah tak kesah asalkan mashukkkkkkk $$

headayahchul :) said...

adoyy,tetipuu jahhh :D Bgus jgak guna peribahasa nii utk bdk spm cm sy .HAHA! :D nice post

-SUPERGIRL- said...

HIHI ! TENKIU :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...