DI SEBALIK LOGO "YAHOO"

ASSALAMUALAIKUM.. Haa harii nihh Mee nak bagi tahu apa yang awak tak tahu dan apa yang Mee tahu. Pada yang dah tahu, bace jugak bagii bertambah tahu tahu tahu! muehehehe ;p


Pergi kee link YAHOO!! dan cerr tonyeh dekat logo yang tepii "search" tuh pada tanda yang ada dalam kotak merah macam kat bawah nihh. Tanda seruuuuu.



Kalau awak tak pekak unta, cer dengar leklok keluar bunyi apa. Memeyy betol - betol seruuuuuu lah kan! Kihkihkih ~~ Takot lettewww nak buat. Kan? Jangan risau, bukan keluar bunyi sundalbolonggg ponggg :D


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

14 komen:

aimie said...

LOL kelakar gila bunyi dia ahahha XD

-SUPERGIRL- said...

hahaha ! kan ? igtkan seram . haha

sha ohsem said...

ek? ade bunyi ke mee?

-SUPERGIRL- said...

MESTILAH AD .. TRY LAHH :)

sha ohsem said...

da try!! bhahahaha.. &*gelak guling2*

-SUPERGIRL- said...

kan ? bodoh jee / HAHA!

Chenta Eyfa Najibrz said...

hahaha..lom tekan sbb kat opess..jap g baru nak try tekan..anyway tenkiu 4 ur sharing

syira rahim said...

WOW ! SEDAPNYAAAA HAHAHA xD baru tahuu ada bunyi.

-SUPERGIRL- said...

eyfa - alah curi2 tekan lahh . haha!

-SUPERGIRL- said...

syira - sedap tak suara tuh ?? huhu

Ezzati said...

Hahaha.. trkejut den..

-SUPERGIRL- said...

ezzati - seram tak ? haha

myra azraff said...

dah try dah semalam..YAHOOOOOOOOOOOO!
hehehe~

-SUPERGIRL- said...

mcm yahudi pon ad jugak an ? ish3 ~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...