NAK BUAT APA KALAU PUTUS CINTO??

ASSALAMUALAIKUM..... Penah putuhhhh cinta dakkkkk....?? CINTA tou minatang apaaaaaa?? Skate board ada kakiii kottt. Takkk, CINTA nihh spesis yang bukan hak terancam! Tapiii hak tengahh membiak, beranak, menetas, haaa semua bagi kat dia lah kan.


Kenapa mabuk sangat dengan CINTA nihh? Sebab dia datang darii hatii turun kee perott pastuu jeluakkk muntahkan balikkk, pijak - pijak, pastu hambikkk balikk kunyah - kunyah macam kambing kunyah rumput pastuu beyakkkk keluar lahh bijik maajong hitam legam bulat - bulat then mung sepak - sepak terlekat kat kaki padan muka!


Hamboiii Cik SUPERGIRL dah macam lepas geram nihhh. Tak lahhh. Penah putus cinta takkk? Penah? Pastu kalau putus cinta nak buat apa ehh? Nak buat macam nihh kaa?


Yang nihh tiket FREE ke NERAKA jahanam lah jahanammm..

Rasa nak potong konetto dia kaa? >>UNDER18!!<<

Yang nih lah kan paling femes? 

NO NO NO. Jangan buat macam kat atas tuhhh. Kalau yang gambar pisang tuh boleh dipertimbangkan lah KOT. Muehehe! Okay cara terbaik, melalak sepuas hatii dalm bilik macam nihhh..

Tuudiaaaa kena tinggal biniiii...

SUKA ENTRY NIH? Okay jom buat amal belanja Mee 20sen :) KLIKSINI!!

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

14 komen:

Apai said...

seriously, kebanyakkan kes nk bunuh diri ni dek putuih cinte ni berlaku keatas kaum hawa! I'm not gender bias but its so damn true!!haha

bapak emo! tu la xsuke minum scout EMOsen sgt..haha

peace to all supergurls!

-SUPERGIRL- said...

hahahahha ! yg tuu sy tatau lah pulak sape yg paling ramai bunuh diri sb cinta. xsiasat pon . law betol, tu dah cukup membuktikan yg kaum kami nih mudah terguris kalau dipermainkan . ngeee -__- . kakakaka

ChaCha said...

hurmmm..nk bt cmne..redha jelah..uhukkk

-SUPERGIRL- said...

sedehnyeee :'(

starzieti said...

jangan bersungguh2 sgt klo nak bcinte nih. -.-

sha ohsem said...

lau sha putus cinta... sha pi cari eskrim... yang bekas gabak besar tu.. makan sampai tertido... pastu nanges bwh shower... pastu ketawa bia pun bende tu x lawak... something like that laa... pastu baik sniri.. hahaha... tambah mee!! i'm with u bebeh~~~

wawa zara said...

saya penah putus cinta :) tapi saya xpnh wat cmtuh.relakan jer.huhuhu

-SUPERGIRL- said...

- ha tu lahh . jgn duk bsungguh sgt kan . HAHA!

-SUPERGIRL- said...

SHA - okay nt mee try mcm sha ! hehe . temkiu bebehhh ;)

-SUPERGIRL- said...

wawa zara - bagoiihhh . relakan jee .kan ?

Awan Nano said...

entry yg comey ^^...
btw thanks fllow AN..fllow u back
slm shbt :)

-SUPERGIRL- said...

ap yg comey ntah . -__- mesti tak bace . okayyyy

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha... konetto ! suka suka ! wakakakkaka... kasi potong ja laa.. hahah... klu putus en , g karok la best.

-SUPERGIRL- said...

hahahahhaha !! kasi potong jee an . wah karok . macam bestttt ~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...