FB OUH FB HAHAHA!!

Haii blog pinkk.. Semua orang ada FB kan sekarang nihh. Tengok lahh Pak Ngah Tonggek pon ada FB taw. Tak percaya?? HANTUK SINI!! . Lalalalaaaa *kedek kedek kedek kedek (bunyi katak)


Selama saya ada FB nihh banyak benda yang menggelikan bulu ketiak dan segala bulu2 yang ada. Ada jugak yang menyakitkan jantung, paru2, hatiii, dan seluruh isi organ yang ada. *kedek kedek kedek kedek (bunyi katak sekalai lagii)


Saya tahu ramaii yang mengharapkan orang LIKE status or gambor dia kan kan kan?? Kihkihkih! Ada yang rela bagii chat kat kawan2 macam nihh "awak, tolong like status saya". Pernah dapat chat macam tuuu?? Kompompompom muka macam Kambing tengok lembu beyak kan?? Muehehehe!! *kedek kedek kedek kedek (bunyi katak)


Ada jugak yang buat ayat macam nihh "saya tak cantik/hensem macam awak,saya tak cute macam awak". Errrrrrrrrrrrrrrrrr.*kedek kedek kedek kedek (bunyi katak) . Kahkahkah!! Padahal dia nak orang cakap dia cantik. Muehehehe!! Haihhhh. Tak baikk gelakkan orang. Tapi nak wat cemana dah kelakor sangat! Hihihi..


Macam mane pulak dengan faceboker yang PEMESSSSSSSSSSS?? Yang nihh best. Diorang wat lah status apa pongg orang mesti like. Banyak lak tuhh. Wat status "saya kambing" pongg bratuss orang like. Untung lah kan macam dia nihh TONYEH SINI!!! . Lalalalaaa~~~ Adakah anda golongan tuhh?? Hihi.


"Axu ak sukew koe lerw. mang koe tawhu tuww jeww" . Faham tak?? Hihi. Pernah jumpa kan ayat macam nihh. Kalau nak tahu nii lah bahasa itik cakap nak ayam :DD Panjang dagu saya bace taw! Huahuahua..


anak kambing berlari-lari,
anak lembu duk makan nasii,
kalau tak suka nan entry inii,
jangan bawak anak kambing lari-lari. *kedek kedek kedek kedek (bunyi katak) -..-

Okay lahhh, sorry kalau entry ini mencucuk-cucuk hatiii sesetengah yee :) PEACE YOW!
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

12 komen:

sha ohsem said...

ohhhh... selalu jupe facebookers yg macam kat atas tu... nak2 yg gune bahasa itik ngn ayam tu...

kasi lempang bisu baru tahu... hahahahahahahahaha.... *ketawa kejam*

sha ohsem said...

oh oh..
lupe nak cakap..
pantun sangat ohsem!

-SUPERGIRL- said...

kihkihkih ! betoi3 ~~ menyaitkan hatii kan ??

sha ohsem said...

sangat sakit jiwa ngn spesies ni...

-SUPERGIRL- said...

spisi trancam . muahaha

sha ohsem said...

stress a. samad said.. XD

shasha aziz said...

pasal FB la,S dapat bff :D 'BFF'.Haha.tapi yang sewngal suka bwat ayats2 koroi ni melwat jugak lerw.haha,jadi tak S buat?

miSs tyNa said...

hahaa, betul3 .. pernah juga dpat kawan fb mcm tu .. hari ni ja ja 4 orng yg kena block .. gatal sngat mulut mereka ni ... hehee, lepas tu kena juga kat chatbox tu, " awak tolong like status sy " .. sy xpg like pun ... haha, kesian dia ... kena ikut hati juga la nak like ke tak statur o photo kwan fb :D

makcik said...

mcm2 status ade.. :) yg wt fb cm diari pon ade.. ^_^

-SUPERGIRL- said...

shahsha - tak faam . hahahha

-SUPERGIRL- said...

tina - wah kaki block lah nii ?? hahahahha

-SUPERGIRL- said...

makcik - biase lahh tuu . tapi bio je lahh fb dia an . hahahk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...