Apabila Sifat PENYABAR Telah DICABAR



Apabila si penyabar telah dicabar
Mereka melontarkan gelak tawa yang penuh SINDIRAN
Segala kekurangan kita mereka bongkarkan 
Bagi mereka biar pecah dimulut asal PUAS yang dapat

Mengata tanpa memandang cermin
Siapakah kamu yang dianggap PERFECT?
Si penyabar diam dengan senyuman manis
didalamnya perit betapa sakitttt =((

Hendak dibalas tidak terbalas
kerana kebodohannye kelihatan jelas

DAN MEREKA ADALAH GOLONGAN YANG SUPER DUPER PERFECT!!!

ini bukan pantun okay? HEHE! Hanye luahan hati Mee =")

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

26 komen:

shida'R said...

sape ckp gitu?? habaq skit..

-SUPERGIRL- said...

tatau lahhh . sedih nihh =((

cik sitie a.k.a mrs mell said...

erk.. diam adalah senjata yg hebat kott.. done polow yuu.. tq..

Hanamiko Sakura said...

yup... diam adalah yang terbaik... entah2 orang yang macam tu satgi kena balik... :)

eyryn said...

mendalam maksudnye.. hehe :)

-SUPERGIRL- said...

cik siti - baik diam drp jd mcm dy an . xbijak . muahaha

-SUPERGIRL- said...

hanamiko - nnt dapat lah tuh balasan :D

-SUPERGIRL- said...

eryn - hehe . ye mksud kne mndalam utk org faam :D

Aida Omar said...

jadi orang yang pendiam sering kali menang dihujung jalan :)

^_^ Cik Zaza House said...

sungguh mendalam :)

Azhafizah[フィザ] said...

Tak rugi kalau kita sentiasa bersabar kan.

teha said...

sabar itu sebahagian drp iman :)

❖ Syaa ❖ said...

Manusia semua tak perfect , kite tak boleh membandingkan orang . sabar je laaa :) be strong !

-SUPERGIRL- said...

azhafizah - yeee . tak rugi pape pon kalau sabar :)

-SUPERGIRL- said...

aida - harap macam tuh lah :) tq dear

-SUPERGIRL- said...

cik zaza - hehe biase jee ;)

-SUPERGIRL- said...

teha - yeee sabar itu sparuh drp iman kiteee

-SUPERGIRL- said...

sya - im not strong enough =((

shafiq said...

hey awak kan super girl , jangan risau , super girl x goyang benda2 macam nih ,

dan jangan risau , saya superman . hehehe :DD ,

-SUPERGIRL- said...

shafiq - huk ! terharunyeeee :(( mekasih kawan =")

Cik Chokie said...

Secebis ayat luahan yang sangat mendalam maksudnya. dan mempunyai maksud yang tersirat dan tersurat :')

Sesungguhnya allah sentiasa berada dengan orang yang penyabar.

#salam perkenalan ^^ baru sampai sini. hee cantik sangat blog awak :D

-SUPERGIRL- said...

cik chokie - kadang2 luahan melalui tulisan kite lebih puas rasenye berbanding meluahkan melaui kate2 kan ? :)

Boni JLL3 said...

memang selalu rasa cam tu..bibir tersenyum tapi dalam hati sakit bukan kepalang

-SUPERGIRL- said...

huk . betol tuhh :)

Boni JLL3 said...

kan? kan? hahaha

-SUPERGIRL- said...

yeee betol :) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...