Gaya Di MukaBuku



Dalam 4 gambor yang ada kat atas tuh kan, yang mane satu gaya gambar awak dekat FACEBOOK yee? Hehehe. 

Gambar 1 - Muke buat-2 terkejot
Gambar 2 - Muke buat-2 comel macam nak berak
Gambar 3 - Buat mulot itik #duck face . Mulot muncong ala-2 menggoda gituuu. Muahaha! 
Gambar 4 - Unta dahaga air. Opss! Hahaha. Sory3. 

And Mee mengaku Default Picture Mee dekat FB yang Gambar 5 :)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

30 komen:

cendol said...

haha gile mnyampah muke duck face..rse nk terajang jee hehe

-SUPERGIRL- said...

hahahahhahahha !!!! menggoda lah tuh kan xD

shafiq said...

hahaha , tercari2 dimana pic no.5 .. keh3 ,

Zaza said...

semua muka annoying. haha

-SUPERGIRL- said...

shafiq - haha tulah . mane pegi num 5 neh ?? kihkihkih !

-SUPERGIRL- said...

shafiq - tah mane hilang nih yg num 5 ?? haha !

-SUPERGIRL- said...

zaza - comel apee . hahahak !

nur fatihatuz zahra said...

yes, gaya muka aku takde kat sini.. haha .. comel2 je kartun tu .. nice entry.. :)

Bidadari Besi said...

mana gambar nombor 5?

Syuhada said...

xde gmbar..caye x?hahahhahaha

-SUPERGIRL- said...

nur fatihatuz zahra - yes3 ! ntah seb baek takde law tak dah pemes . muahaha !

-SUPERGIRL- said...

bidadari - gmbar num 5 ? tah hilang kot . keh3 !

-SUPERGIRL- said...

syuhada - ye kan je lah . hahahha !

IEQAH said...

yeayyyy sumee bukan..hahahaha.. ieqah tak sukaa letak pic snap by pne by ownself..hehehe

-SUPERGIRL- said...

ieqah - seb baek takde eh . haha

sis92 said...

semua ni perempuan lah selalu buat smpai kena perli ngan lelaki, -,-

shida'R said...

cam kenaii ja gaya-gaya ala retis nih hahaaa... ^_^


#sempurna la sgt lagu tu :P

Mr. Doctor said...

ha tau xpa.. lgi annoying bila laki pun mula buat cmtu.. ewww...

shark said...

ahaha
beruntung ler kalu muka tu comey..
mcm2 leh wat..

Leeya Hezlin said...

Xda pulak antara empat gambar tu..
Hehehe.. :)

-SUPERGIRL- said...

sis92 - ad jugak lagi tp kbanyakan pmpuan lah . hahaha !

-SUPERGIRL- said...

kak shida - eh eh penah jmpe kat mane ? haha

-SUPERGIRL- said...

shark - sb dy comey lah dy wat cmtuh an . hahak

-SUPERGIRL- said...

leeya - haih ad yg trtggal lah nih ! hahahah

-SUPERGIRL- said...

mr doc - ad je laky yg wat . mnyampah gylo kot . hahak

Hashira Yusoff said...

semua di atas xde.. haha. :)

-SUPERGIRL- said...

Untong lah kan . nt nak bg ad eh . hahak

Zulaikha Amielia said...

Sejujurnya semua saya tak pernah buat. yang pernah senyum je. hihi

-SUPERGIRL- said...

haha ! bagos lahhhh . :)

Nafisah Ruslan said...

uish! tu beselah tu.. nampak mcam ala2 kiut gitu.. padahal.. ehem..malu nak cakap :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...