Follow Button Punye Pasal



Tadi buat kali kedua-nye Mee dicop sebagai PENIPU. Tuduh Mee cakap jee FOLLOW tapii tak pon. Kambing betoii. Nih semua BUTTON FOLLOW ALA TUMBLR kat belog diorang punye pasai lahhh! Tolong terase. Tolong terase. Tolonglah!!!


Tahu tak Mee dah tonyeh banyak kali button tuhh. Dah follow banyak kali dah tapii benda TAK MELEKAT. Tah lah. Maybe ERROR. Dah tuh datang dekat shoutbox nak HUHA-2 tak tahu ape benda tah. Tak tanye dulu ke ape terus nak cakap orang penipu pulakkk. Wadefakkkkk??


Pada awak-2 yang pakai BUTTON FOLLOW ALA TUMBLR tuh jangan tuduh orang tak follow awak kehh. Mee sendiri pernah pakai minatang nihh. And untuk pengetahuan awak, benda tuh ade limit. Sebab tuh ade yang tak boleh nak follow. Memang dah ramai yang komplen. Tambah lah FOLLOWER GADGET. Buang jaoh-2 bende tuhh. 


Jangan sampai button follow setitik, rosak follower sebelanga. Muahaha ^^v

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

28 komen:

eLLa n aLia said...

bleh gak ke jadik gitu.. huhu?

Masz Sidek said...

kalau kita dah follow blog lebih dari 300... memang tak boleh follow blog yg guna button follow ala2 tumblr ni... sbb tu penting letak widget follower gadget tu...

p/s : sy sendiri pun tak boleh follow blog yg guna button follow tumblr tu...

Tyntha Lana said...

Betul kata masz, tumbler ada limit.

Mungkin yg menggunakannya tak tahu.

-SUPERGIRL- said...

ella - ap yg boleh jd ?

-SUPERGIRL- said...

masz sidek - tuh lahh . tumblr punye ad limit . dh tuh nk sala kan owg lak . huhuk

-SUPERGIRL- said...

tyntha - yup2 . memang betoii

Rafflesia™ said...

salu kene mcm ni.. hukhuk.. -.-

-SUPERGIRL- said...

bahagia kan ? haha

Boni JLL3 said...

patutlah pun..tiap kali klik tak pernah jadi apa2..

saya datang terjah balik ye..baru je update story baru. sila2 la terjah :)

♥ Cik Zack ♥ said...

btoi la menda neh pelik. kdg2 dh follow pon xdek efect pape. huhuhu :D

Hanamiko Sakura said...

hehehe... peribahasa yang terBAEK ^_^

Eday MiHo~♥ ❤ said...

owh..mcm tu yer? hihi..ada hasrat nk pkai tgk tumblr cmni..xjd ler huhu

-SUPERGIRL- said...

boni - tggu sy terbang ke blog awk !

-SUPERGIRL- said...

cik zack sgt2 pelikkk . ase nak gget !!

-SUPERGIRL- said...

hanamiko - tggu peribahasa lain pulak !

-SUPERGIRL- said...

eday - jgn pakai taw !

SUFIANA1992 said...

ala..saya pon prnh jadi mcm tu,saya dh follow blog dia,dia kata blm follow,disebabkan letak tmblr la..

-SUPERGIRL- said...

jom kite tumbuk blog dy lelaju ! haha

❖ Syaa ❖ said...

uhuhuhu sabor jelaaaaaaaa ~

Aliana Alwi said...

Hye mee..nice blog..
Kesiannya orang kata awak penipu..
Tapi semuanya awak dh jelaskan..so insyaallah dia xblame awak dah..
Have a nice day.. :)

-SUPERGIRL- said...

sya - sabor lah nihh . huhuk

-SUPERGIRL- said...

aliana - hai awakkkk :) yeye . harap2 mcm tuhh lahhh . tme kaseh :)

Myra Azraff said...

erk..saya pun penah gak..nak follow dia balik..teetttt...!!
error!error!-_-!
ape boleh buat?tak boleh buat apa2..lalala

-SUPERGIRL- said...

tak payah buat pape / hahak !!

acheeqa farhana said...

btul tu..sy kalau singgah blog yg takde folower gadjet,tak berani nak folow coz takut dilabel penipu..hikhik :)

-SUPERGIRL- said...

buat tatau jee lah yg pnting kte tak salah . hehe

shida'R said...

depa-depa yg xphm2 tu..sat nk pi hack blog depa hehee <---- gila x??

-SUPERGIRL- said...

wah kejam nyeeee !! hahahaahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...