BLOGGER DISAMAN





Errr. Nak taip pasal entry nih pon jadii takot jee. Kunk japgi tak pasal-2 kena saman. Hah awak ade tengok MELODI atau GALAKSI tak? Ada lah blogger TUTTTTT kena saman dekat artis yang baru lagi kot. Mee sendiri tak kenal artis tuh. Opss!! PLEASE JANGAN SAMAN!! haha.


Kisahnye blogger TUTTTT tuhh buat entry pasal video TUTTTTT si artis TUTTTT tuhh. Mee dah bace entry pasal tuh. Bagi Mee entry tuh cukup mengaibkan dan memalukan dia. Mane tak nyee, ada gambar dia dan dibandingkan pulak sama ke tak. Malu tak terkata lah kan. Jom tengok sendiri dekat sini >>PICIT!!!


Jadii awak-2 semuaaa, kalau nak buat pape tuhh tolong berhati-hati okay? Jangan sampai ada yang terasa then mula lah nak saman-2. Mane nak klebek kalau kena sama juta-2? Pokoknye bergadai lah kan. tuh pon tak tentu lagi cukup ke tak.


//sory kalau banyak TUTTT. untuk mengelakkan daripada kena saman :D


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

8 komen:

faiz fakhirin said...

wohohoho...so danger...

faiz fakhirin said...

wohohoho...so danger...

-SUPERGIRL- said...

sgt bhyeeee

-SUPERGIRL- said...

sgt bhyeeee

suebee said...

pernah dengar tak blog masakan kena saman artis?..

-SUPERGIRL- said...

hah ? tatau lah tuuhhh . haha

shida'R said...

naseb la kan..hehe..meh nk ajar men seo lak nk x? hehe ^_^

Ahmad Saufe said...

so watch out blogger out there before writing sumthing try connect what u writing to your brain...ahaks..besides no need to be apologetic in blogging after all..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...