SATU DARIPADA SEJUTA FAKTOR YANG MEMBERATKAN BLOG!

Pernah jumpa blog berat??
Dah loading lame sangat kompompompom awak PANGKAH kan?
Dah tu nak wat cmaneeee.
Blog tuu banyak sangat gadget yang takde faedah pon.
Dengan lampu raya nye duk liplap-2.
Buat ape semua tuuu??

Buat orang malas nak bukak tahu tak.
Dan ini adalah salah
Satu daripada sejuta faktor yang memberatkan blog.
LAGU YOUTUBE YANG TERTEMPEK KAT BAWAH SEKALI.
Ape benda tuh??
Tengok nih.

KLIK untuk tumbesaran dugro

Haaa.
Maybe awak tak perasan pon kan gadget yang tu berat.
Tapii tu lah kenyataannye!
Better awak letak lagu macam Mee nih. Ekekeke.
Lagu youtube jugak.
Tanpa video dan hanye lambang PLAY/PAUSE je.

AND AND AND!
dia akan repeat sampai PENGSAN!

#Jenguk tutorial untuk buat lagu youtube tanpa video hanya lambang play/pause


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

15 komen:

[ wanni ] said...

entry comel dan bernas~ Nasib baik lagu dekat supergirl ni boleh play and pause :D

Hanis Aliya said...

hee blog saya berat tak Supergirl? :D

Aine Ainun said...

Dulu penah psg lagu kt blog, bukan youtube tp x ble pause..

Mmg syok,
tp..lama2 buhsan sendirik! Eheheee

-SUPERGIRL- said...

wani - kan ? nasib baekkk . hihi

-SUPERGIRL- said...

hanis - blog awk ringan .. sy suke :)

myra azraff said...

scm player??haih..=,='..mmg berat humakaih..selalu kalau masuk je kat blog yg loading dia mmg lambat giler..blah je secepat mungkin..mmg nak visitor dia lari kot..haha

-SUPERGIRL- said...

aine - eh tade lagu eh ? hihi . tuka lah lagu lain baru xbusann

ekabukanmakcikkau. said...

yang letak video clip sekali tu memanglah lagi kepala bana.

-SUPERGIRL- said...

hahaha ! yang tuh sakit aty sgt2 an .

Cik Orkid said...

Aku benci lagu kat blog.

*padahal baru khatam dengar 2x yang blog sebelah punya. lalala~

*Arr said...

nk cekidaut tuto laaaa! thanks ye <3

KertasWarnaMerah said...

setuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-SUPERGIRL- said...

cik orkid - hahaha ! yelahh

-SUPERGIRL- said...

arr - silakan ! :)

-SUPERGIRL- said...

merahh - hamboi smgngatnyeee ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...