Sorry. I can't Be Perfect

Wah semenjak dua tiga menjak nih sedihh jee manjangg. Entry pon KERING KONTANG macam bonggol unta pecah. Susah kan nak bagi yang terbaek untuk orang yang kite sayang. Pijak taik kambing pon dah nyaris kena tembak dengan senapang. 


Kadang-2 kite tak sedar taik kambing yang kite pijak tuh sebenarnye taik kambing ajaib =.=?? Muahaha! Sebab tuh nyaris kena tembak. POMPOMPOM! Hum. Means, buat ape pon tetap salah. Tanpa sedar kita dah buat si dia sakit hatii. Biasa lah tuh sakit sikit-2. Tak payah bercinta lah kalau taknak sakit hati. Kan? Dan bila moodnye berubah, beginilah gamokkkknyee :')


Apa kena mengena dengan taik kambing? Alah faham-2 lah maksud tuhhh. Mee tak pandai sangat nak luah perasaan nih :)

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

25 komen:

eLLa n aLia said...

sabar je lah.. sbnarnya gaduh tu bleh rpatkan hubungan gak. cuma kita kena matang dalam menilai dan berbuat sesuatu.. tapi apa kena mengena dgn taik kmbing dan senapang?

-SUPERGIRL- said...

haha ! means , buat ape pon salah lah sygs :)

sis92 said...

klau ckp psl relationship ni mmg smpai bila tak habis..kena saling melengkapi tak kisahlah taik kambing ke apa muahaha

NuZuL HaiRi said...

haha.. makan biawak.. nasib baik x ckp makan gajah. haha

-SUPERGIRL- said...

sis - betol tuh :)

-SUPERGIRL- said...

nuzul - nt esk kite wat entry makan gajah eh :)

❖ Syaa ❖ said...

Hewhew kita same yeahhh ~ bila moody jeh macam macam haiwan kot kite sebut xP Hah taik kambing kite tak paham

-SUPERGIRL- said...

alamak tak faam pulak . haha

m!3yr4h_LolLy said...

hahahaha. makan biawak terus bila bergaduh kan. hee

-SUPERGIRL- said...

tuh lahhh . haha!

Myra Azraff said...

kenapa makan biawak?lenapa taik kambing?kenapa2x?

Khuzrin Kamarudin said...

Tak gaduh bukan bercinta namanya. :D

eyryn said...

hehe.. nampak betu;2 serabut nie..
ryn pown susah nak paham :)

eLLa n aLia said...

tag superduper girl..
http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/7-wardah-persona-giveaway-fever-2012.html

shida'R said...

hahhaahahhahaa....mampu gelak je :D

-SUPERGIRL- said...

myra - alah mcm buat bnd kcik pon salahhh . haha

-SUPERGIRL- said...

kuzrin - betoi tuh :)

-SUPERGIRL- said...

eyryn - alah smua org tak faam tp takpelah aslkn mee je faam . haha

-SUPERGIRL- said...

kak shida - hamboi gelokkk je dy . huk

diera_nadiera ulalaaa~ said...

diera kategori org xpham =) hikhikhik

-SUPERGIRL- said...

ha tak faam cmane tuhh . hehe

cik sitie a.k.a mrs mell said...

adehhh... salu cam tu kan....

-SUPERGIRL- said...

ha mmg slalu sgt xD

Nafisah Ruslan said...

hehe.. adat perhubungan lah tu.. kalau x gado xde lah serinye ye x? hehe

ciksukaberangan said...

senyum ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...