Inikah BUFFERED EARNINGS?? | First BE


Errr sebelum Mee BONGKAK, tolong cakap dekat Mee adakah ini BE?? Hahaha! Sebenornya ilmu Mee pasai Nuffnang belom dapat Diploma mahupun Degree lagi macam Cikgu Shida . Hehe. Kalau nak dibandingkan dengan beliau Mee neh baru duk dekat PRA SEKOLAH lagi. Betol tak neh BE??

Okay kalau betol Mee nak BONGKAK sekarang jugak. YAHOO! Setelah sekian lama duk study pasai Nuffnang neh akhirnya Mee dapat BE yang PERTAMA. Mee dengan dunia blog nih since september 2010 lagi tapi takde nak berkawan dengan sesapa and tak tahu pon yang dunia alam maya nih sangat lah SERONAK! Eh eh. SERONOK! 

Awal tahun 2012 Mee mula buat blog baru dan mula aktif. 3bulan berbloging 1k blogger Mee kenal. A'ah kenal lah sangat maksudnya Followers. Dan awal bulan march Mee mula buat iklan Nuffnang. Terima kasih banyak-2 buat Cik Shida  sebab dengan Tutorial beliau lah Mee mula yakin dan bertambah tahu apa itu Nuffnang.

KALAU ITU BUKAN BE, TOLONG ABAIKAN KEBONGKAKAKAKAKAN MEE. Hehe! Eh lupa. Terima kasih dekat Nuffnang jugak. ILOVEYOU and will you marry me?? =.=


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

26 komen:

Haruno Hana 하나 said...

saya lagi la x tau apa tu BE.. hehe.. :D

-SUPERGIRL- said...

haha ! pg ke blog cik shida tuh pstu tgk dekat tuto dy . :)

CikPuan Azizah said...

yer syg tu BE!! tahniah tahniah! suka la tu.. up entry n blogwalking kaw2 cepat! hahaa

Amirul Amir said...

hehe, tahiah, saya dah dapat 6 be dalam tahun ni, hehe

-SUPERGIRL- said...

Cik jijah - betol eh neh BE ?? haha ! yeayyyy !!!! thanksss ;)

-SUPERGIRL- said...

amirul - wah untong lahh dah dpt 6. mee baru je nih nan nffnang . huhukk

eiqa azra said...

congrat!! eiqa pon dapat BE yang sama! :)

-SUPERGIRL- said...

hehe . thanks eiqa :)

❖ Syaa ❖ said...

kite pon tak tahu itu BE atau tidak . kita tak ade ilmu sal nuffnang nie uhuhu sadis sungguh

-SUPERGIRL- said...

pergi lah belajor dekat belog cikgu shida tuh . hehe rugi lah kalau tak study awl2

sis92 said...

wah tahniah2 sis dah lama tak cek nuffnang kihkih

-SUPERGIRL- said...

dah lme tak check ? haha . check lah tgk . dah bpe riban tuhh . haha

asfira aminuddin said...

wah nanti confirm BE you tu makin bnyak! happy berblogging bebeh :)

Ain GreenChubby said...

kalau Mee pra skolah..sye belum skolah..hahaha..xtaw lgsung tntg nuffnang..taw churp2 jew,mudah,,>_<
done click dear ;)

shida'R said...

adehhh..waa agak lmbat masuk entri ni cisss....tahniah wehhh mmg BE la tuh yg duk sebut2 tu hehe..tahniah yer...kak shida pon dapat gak hehe yg ke25..wink..wink...^_^

nurmujahidah said...

assalaam.. nak jadi sponsor kan? sebab ga ni dah start,, tak pe ke kalau peserta yang dah already join tak follow and like blog ni? kalau nak suh dorang follow balik,, susah kot,, tapi kalau tak pe,, sudikanlah sponsor k :D

-SUPERGIRL- said...

asfira - insyaALLAH amin ! hehe:D

-SUPERGIRL- said...

ain - ha pg lah skolah . haha

-SUPERGIRL- said...

kak shida - thanks taw ! hehe :D

-SUPERGIRL- said...

nur - nt sy ke blog awk :D

nurmujahidah said...

dah masukkan blog ni dalam list sponsor,, :D

-SUPERGIRL- said...

thanks :)

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah dah dapat BE..semoga dapat earnings banyak.^__^

-SUPERGIRL- said...

ye thanks ! :)

Nafisah Ruslan said...

wah.. dlm masa 3 bulan je boleh dapat 1000 follower? cayalah! semoga bertambah terus dan sentiasa update entry ye.. :)

-SUPERGIRL- said...

ha sebab tade wat ape on9 je keja . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...