Vector Jadi Ke Tak Jadi??


Semalam duk ngadap FB jee. Tak ngadap pon blog. Sebab merajok dengan blog. Kenapa? Tah . Hobii . Muehehe. Tade lahh. Duk buat tempahan header orang .. Lepas siap yang tempahan header ada sorang tempah vector dengan Mee pulak sebab tertarik dengan DP Mee dekat FB yang ala-2 kartun. 

Alhamdulillah .. Dan nih lah hasilnya. Dia tempah untuk dua tapi yang siap satu jee. Sakit mato nak siapkan dua-2. Semalam anak mata belah kanan dah jatuh tergolek bawah katil pon tak ambik lagii. Okay apa pendapat awak? OKAY ke K.O ? 

Tekan Tekan Tekan!


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

41 komen:

uncle said...

cantik vector...kalau dibandingkan dengan uncle..selalu donlod vector jer..nak buat tak pandai hahaha

Dak Fisha said...

uwahhh. cantik la vector mee buat ni.

ciksukaberangan said...

cantik2 :D

-SUPERGIRL- said...

uncle - alah mee baru belajar je pon . huhuk

-SUPERGIRL- said...

fisha - tak secantik pro punyee . huhuk

-SUPERGIRL- said...

cik , tq :)

shar90 said...

waa... smart... mcm mane la nk buat.. ahahaa xD

Myra Azraff said...

pperghhh! siyes lawa..terer la mie ni..pasni boleh buat vektor den plak..ehehe

-SUPERGIRL- said...

shar - haha tatau lah cmane . haha

-SUPERGIRL- said...

myra - alah mee tgk tuto dekat myra punye blog lahh . byk mmbntu ! tq !

Syamira Yahya said...

wah cantik la. .
selangor tu. .hehe ^^

Sarah Mohd Saleh said...

sgt cntek.ade baat.xmcm kte nih,hampeh satu hapa xtaw wat.hihi

zera eira said...

knape lah hai mee ni kreatif sangat? haja la sikek. tringin jugak na ade bakat cam awak ni. hehe

syafiqakarim said...

waaaa...cun la tu beb.
pandai cr duit

kura said...

wahh. hensemmm bangat. hekhekk

-SUPERGIRL- said...

shamira - ha selangor . haha !

-SUPERGIRL- said...

sarah - kite pong baru belajor jee . huhuk

-SUPERGIRL- said...

zera - nanti mee ad mse mee buat tuto eh ? :)

-SUPERGIRL- said...

syafiqa - thanks babe :)

-SUPERGIRL- said...

kura - haha kan ? nsem :)

Cik Kay Jue said...

wah cantik la mee! jelez ni.. ajar ckj boleh.. hehe..

Ninaaa said...

wahh terer ah! Pandai cari duit!

-SUPERGIRL- said...

ckj - meh lah umh nak aja . haha

-SUPERGIRL- said...

nina - baru belaja jee . huhuk

CikPuan Azizah said...

cantik! jadi gak ni..

Azhafizah[フィザ] said...

cantik!wahh pasni boleh buat bisnes vector pulak..good job mee ^__^

♥ wawawawa ♥ said...

cantik!

sis92 said...

sis tak tau sgt vektor ni apakebenda..
tp nak cakap cantikkk :)

-SUPERGIRL- said...

kak jijah - tq ! :)

-SUPERGIRL- said...

kak fizah - tp taley nak fight dgn kak fizah punyee . huhu

-SUPERGIRL- said...

wawa - thanks !

-SUPERGIRL- said...

sis - tu lah vector . haha

capt. keon alhan said...

nice...buat satu utk sy boleh???ehehe :) *kiddin*

-SUPERGIRL- said...

hehe boleh sajaa .. hehe

shida'R said...

perghhh...hensemmm...vector nih ^_^

kaishin said...

ok da tu, cantik :)

-SUPERGIRL- said...

kak shida - hehe hensem lah sgt . hahak

-SUPERGIRL- said...

kaishin - tq :p

dato ash said...

memang hengseng sunggguh die ni. hakhak. cantik mee :)

-SUPERGIRL- said...

koya nyeee ..

Farra said...

Cantikk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...