Ayat Paling Femes Bila Putus Cinta


  • Aku tak PERFECT macam perempuan/lelaki lain
  • Pergi lah dekat perempuan/lelaki tuh!
  • Delete semua gambar aku
  • Aku tak boleh buat kau bahagia
  • Kau tahu tak kau EGO! #Nouvo lah laju sikit =..=
  • Aku selalu buat kau tak puas hati #dah tahu buat jugak =..=??
  • Last text , jaga diri baik-2 #HOT!!!


Bila dah PU    TUS , tengok Aaron Aziz pon cakap macam balok dia. Tengok Neelofa pon cakap macam awek dia. Dengar lagu Stacy pulak duk mara-2 "kenapa radio nih bukak lagu nih!!!!". Walhalnya duk teringat dekat EX . Kalau sayang tak payah lah mintak putus. Buang tabiat kot. Gatai mulot. Muahaha!


Suka entry nihh?? Picit lah churp-2 Mee. Tak suka pon picit jugak. HEHE

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

47 komen:

Puteri Diyana said...

hahahahh
betol la betol..
heee~
nice entry sys :DD

acheeqa farhana said...

haha...beseny mmg ni la ayat2 pts cnta..tgh hot lah kata kan..

tp nnti lama2 baru la boleh bfikir...hehe

-SUPERGIRL- said...

puteri - biase ucap cmtu ke ? hehe

-SUPERGIRL- said...

acheeqa - ha la hot sgt . haha

Cik Puan Muda Umi said...

haha..btol sangat semua tu..hehehe

coklat susu said...

haha mmg betul sngt..adeh terkena pulak kat btg hidung sndiri. ><''

Khairunnisa' said...

Tak pernah lagi cakap begitu. And tak mahu katakan sampai bila-bila. Sebab nak kahwin terus :]

Nisa'

Eein Azryn said...

last text, jaga diri baik2. haha. ^^

-SUPERGIRL- said...

hahaha .. kne atas batang idong ka yg HOT tuh ? haha

AMNA said...

Likee berjuta-juta entri ni XD

♥ wawawawa ♥ said...

ada lg 'smoga awak bhagia dgn hdup awk'

kahkahkah

nice entry!!!

syafiqakarim said...

ayat nak putus yg plg sadis aku dengar " aku da ada org lain"

fine.

aimie amalina said...

hahahhaha
tapi pelikkan

kenapa manusia bole gune ayat yg sma tiap kali putus
hahaha

common sense yg kuat nihhh! ;))

ABU said...

Putus centaa nibagus.. Tips utuk mnguruskan badan hehehe..

kura said...

hahaha.. delete semua gambar i yuuu :0

-SUPERGIRL- said...

syafiqa - lahai sedihnye . errr .. alah nt dy akan melutut cari kite balikk law dy wat pngai cmtu..

❖ Syaa ❖ said...

Eh pon boleh ahahaha Emang ah org putus selalu camtuh , masing2 ego je nampak .

Uncle Jonni said...

aku siap ckp kat ex masa lepas putus...

"jgn lupa baca blog saya tau...."


kekekekekeke...

Cik Chokie said...

mari pilih mari pilih 2 singgit 2 singgit..... mari kak beli beli sape nak beli ayat ini. semuanya panas2 dipasaran. boleh melecurkan hati.

#eh ape miza bebel nih -,-' hahaha tak nak cakap diri baik2. tapi cakap take care, i'll miss you XD hahaha kan nampak cam bangankan ? err :3

Tapi an kak, kite selalu nampak dripada teman jadi couple. tapi susah nak jumpe dri couple jd sahabatkan ? ^_^

Natasya Naslin said...

hahaha =p siot je uncle jonni.

waa.. entri .. dush3.. haha >_<" tkena cket kat diri sndiri.. *err.. pdahal xde pon ptus2 cinta..

Azhafizah[フィザ] said...

ayat yang memang famous amous selalu.tak dapat nak tukar ayat lain kot..hehehehe..lepas ni nak tukar nouvo lah..laju sikit..tapi ego lagi nampak feminin..hahaha..

Cik Kay Jue said...

memang famous.. ayat yang last sekali tu.. nampak sangat dia still sayangkan lagi orang tu walaupun dah nak putus.. haha.

shar90 said...

ahahaa... sangat laa betol
tp ayat paling bawah best... ehehehe xD

-SUPERGIRL- said...

hahahahahha uncle hony senget !!!

Sarah Mohd Saleh said...

gua berbulu kalau die bg sume ayt di atas..sudah lahh mat jalang bole jalan ler.huahahah

-SUPERGIRL- said...

hahahahhahahahah !!! kan dah knee . hihi

steffany daph said...

aaa. ye lah, mmg femes ayat ni :D

-SUPERGIRL- said...

hehe :)

sha ohsem said...

ayat sha bile nak putus...

"okeh. da bye"


hahahaha...

-SUPERGIRL- said...

hahaha ! ok bye je ?

Hafizah Zainal Abidin said...

nice blog , dear ! :D
btw..asal erk kalau nak buat follower widget..dia ada tulis kat situ Available for Dynamic Views ?? harap boleh buat tutorial pasal ni . :D

Syamira Yahya said...

yeah setuju sngat. .hehe ^^

Nor Nadiah said...

<< sudah putus cinta..lalalala..:D

eh eh eh ada nama awk di entry Bukan tak sudi tapi tak reti..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/bukan-tak-sudi-tapi-tak-reti.html

-SUPERGIRL- said...

fizah - alamak tatau n tak faam lah .. sb tak penah jadiii

hazfee said...

serius ke femes ayat ni? aku tak pernah dengar pun.hahaha :p

::CIK LYNN:: said...

xpa...byk2 sabar...ada ramai lg org yg lebih baik ntk kta...=)

CikPuan Azizah said...

oyeah.. dulu bila jijah gado mmg akan selalu guna perkataan di atas.. serius! hehe

merahitujambu said...

entry emosi eh..?XD

HeNRieTTa JoSe said...

ayat last tu xbleh blah....thanks for the follow....follow u 2....salam perkenalan juga....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak komen.. tapi tertarik ngan 1 komen dari uncle jonni.. haha.. lawak laa.. siap suruh baca blog lagi

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHA

zaza iman said...

hahaha, ayat2 cinta ;)

eita said...

ayat nak mintak sambung takde ke?

Muttallif said...

Jaga diri baik2 :)

ain dzaya said...

hahaha...yg kes gatal nak putus tu sebab nak ugut partner la konon...klu cakap camtu mesti dy syg kite balik..mcm2 mula2 kapel ..hekhek...tp alih2 clash terus...wuwuwu..pastu mula jadi camtu..

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

Cik Yatt said...

tak prnh gune dan terkene ayat2 tu..dan tak mahu,huhuhu

MaYa MustWany said...

hahah yups2.
paling tak tahan "sya tahu saya tak layak dgn awk" pe2 la..dia cri psal..then kata mcam tuh?felik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...