Penangan Photoshop


Mee pemalu . Cukup lah sekadar gambar tangan yang menempek =3 Amacam ? Menjadik tak Mee edit bagi ada kesan luka? Tudiaa penangan photoshop .. Yang gemuk pon boleh jadi kurus sekarang nih . Hanya perlu edit jee .. So tak payah susah-2 nak diet . HAHAHA




Aku bunuh diri kalau kau tinggal aku 
Aku cincang-2 tangan neh kalau kau tinggal aku
Aku rosakkan mesin basuh kesayangan mak kau kalau kau tinggal aku !




Muahaha. Kepada yang suka ugut-2 macam tuh dekat bf/gf , Mee sarankan guna photoshop untuk mengugut. Janganlah sakitkan tubuh badan tuhhhh .. Photoshop kan adeee . Muehehe -..-


Suka Entry Nih? Tekan Tekan Tekan :)


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

54 komen:

Dba Dealova said...

idea bijak tu.pakai photoshop je nak ugut...

-SUPERGIRL- said...

hahahaha .. kan3 .. :)

Dak Fisha said...

haha. terbaik lah.

pandai betul mee create. heheh

-SUPERGIRL- said...

haha . alah cuba2 jee .. :)

ezzamalik said...

wow awesome lah tuu^^ezza pun tgh gila photoshop.mcm2 actions dh download smpai brt lappy.

-SUPERGIRL- said...

mee tak teror sgt lah dgn ps .. huk

Myra Azraff said...

kahkah..senang je kan..software manipulasi gambar sekarang mcm2..hehe

-SUPERGIRL- said...

yg gemuk pon boleh jadi kurus . tak payah susa2 diet ! hahaha

kura said...

woo. ajar sikit? tutorial? hehehh

-SUPERGIRL- said...

HAHA . susah sikit nak ajar . neh pon main hentam jee . haha

shar90 said...

errk.. igat betol2 tadi... hahahaa xP

-SUPERGIRL- said...

hehe otak masih warass nehh :P

CikPuan Azizah said...

hahaha sempoi... akak xdownload lagi photoshop ni...kuikuikui

-SUPERGIRL- said...

try lah kak jijah .. sonok taw . hehe

mizsfatima said...

owh...scarynyer. leh ugut2 cederakan diri

Mr.She said...

kesian pulak kt para lelaki nt tertipuuu :3 kehkeh

tq sayang.. follow u balik ^^
salam kenal2! :))

zulhilmi tempoyak said...

mohon tlg edit utk aku.. sbb awek aku yg ke 13 tu xnk terima aku..huhuhu

-SUPERGIRL- said...

sengett .. 13 awekk . dah padan muke . aku tanak tlg . hahahhahah !

eita said...

alamak!!!..
ingat betol lah tadi...
edit rupanya...

-SUPERGIRL- said...

hehe edit jee cik eita :)

sis92 said...

photoshop mmg hebat dlm menipu mata manusia

Nurul Aisyah said...

haha tu idea jahat ke baik? haha

tp creative :D haha

Natasya Naslin said...

supergirllll.. haha =p cam real weyh.. ayat2 ugutan kat bwah takleh blah.. hahaha.. siot jaaa..

release sikit tension pas terjah blog ni.. >_<"

caliph shuriken said...

aisey, mcm real ;p

Cik Chokie said...

macam2 boleh :D

-SUPERGIRL- said...

zaman software .. haha

merahitujambu said...

ingatkan toreh tgn betul2..suspen je..XD

-SUPERGIRL- said...

masih lag waras .. hehe :P

hawa said...

pandai ler awk edittt :p macamm real jee .

-SUPERGIRL- said...

baru belaja .. hehe :)

jaakechik said...

gud idea! haha....

shida'R said...

perghhhh tgan putih gebuu.... ^_^

-SUPERGIRL- said...

hah putih gebu lah sgt .. hahahah ! flash cmra terang sgt tuuuu . muehehe !

Cik Yatt said...

haha..bole ugut org ngan gmbr cmni..

Aliff Haikal said...

kahkahkah mee ! terbaik

haikal tak gheti leww nak guna PS ni . pandai guna photoscape je :p

CCICute Design said...

wa... pandai ek.. cam real jerk.. ^_^

-SUPERGIRL- said...

hahaha thanks guys ! :)

♥ wawawawa ♥ said...

yg drpd muka bergerutu terus jadi licin berseri..post kat fb lagi! haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,tp gmbr tu nmpk gak mcm dibuat2 kan..pd pndgn mata yui la..hihi.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi... bleh main ugut2 laa guna pic camnie.. hehe.. menjadi gak pic tu

Hanamiko Sakura said...

wah wah wah.. mee ni kreatif lah.. hehe

btw, hana guna http://pixlr.com/ nak bagi efect gambar jadi lawa sikit :)

Cik Kay Jue said...

huhu.. serius nampak real mee! huhu.. ajar la ckj mee.. huu..
;'(

LiNda said...

hehe..kreatif. Ari2 nak toreh tangan kan

Zaza Ridzlan said...

wah, tip bagus ni..hehe =) boleh try...

Leeya Hezlin said...

Penangan photoshop..haha..
Bolwh buat gf or bf kecut..hehe

-SUPERGIRL- said...

hehehe betol tuh :)

kaishin said...

haha bijak bijak :)

-SUPERGIRL- said...

memeyy ah :P

Cik Puan Muda Umi said...

haha..memang menjadi..idea yg bagus ni...hehehehe

♥ farhana ♥ said...

hebat betul la photoshop ni..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

terbaiklah editing tu..skang ni gambar tak boleh dipercayai sangat..^__^

eLLa n aLia said...

ish, supergirl nih.. ni mengajar budak2 benda x elok ni.. sebaiknyer gunakan ke arah yang baik ye bakat yang ada tu adik2.. (serupa mak membebel)

Yana Libra said...

seram tgk~~

bagus gak..daripada cederakan diri sendiri, baik wat photoshop aje~~

RazFiRa said...

warna darah tu kalau gelap sket lg natural kot. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...