Mengutuk Lagi Ramai Orang LIKE


Mee hairan bin ajaib kenapa manusia yang obses sangat dengan FB nih suka sangat mengutuk mencaci mengata dekat wall dorang. Serius tak faham! Mee rase nak suro Lee Chong Wei SMASH jee atas batang hidung dorang tuh nak bagi sedar sikit. 

Sedar tak? Kita duk cakap pasal orang lain. Duk mengata. Duk maki. Cakap orang bohsia lah apa. Tapi kita tak sedar dalam waktu yang sama orang lain duk cakap pasal kita jugak. KAU TAK RASE BODOH KE KAWAN? Renung-2kan pada yang terasa ..

Nak paksa tekan churp-2 dekat bawah boleh?

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

32 komen:

mirmashi94 said...

so true . yang update status ntah hape2 tue satu hal . yang tukangn komen ngan like pun satu hal . adehh -.- . benda2 x bagus cenggini ramai laa yg tukang sokong . phewww~

shafiq said...

tambah2 plak yang bagi komen pun sama sengal dengan pembuat status tuh .. memang panas ar baca komen2 tuh , grr .

Camy Alya said...

nasib takde fb ^^

Mr.She said...

KAU TAK RASA BODOH KE KAWAN?-bhahaha

kitew kan kitew kan.. kalo kiteww post status bajet baik jee ramai org LIKE! haha :3

Nafisah Ruslan said...

kita ni selalu nak kutuk orang, nak komen orang tapi kita lupa orang pun ada mengata kita juga.. huhu

Zaza Ridzlan said...

betul tu kan..zaza pun berhati2 nak like status atau beri komen...

kura said...

persetankan orang orang yg mcm ni. hekhek

Dak Fisha said...

manusia tak lari dari penyakit PHD tuh. menyampah tol.

dorg yg camtuh sebenarnya jeles.
tah ape-ape tah. pedulikan jer.

itu lah ragam FB. tuh yg menyampah FB sekrg.

Dayz said...

btol tu, mee xtgok lg fwend dayz kt fb lg power ayt ktok mngutuk nie.. asl buka je fb, berderet kata2 caci maki yg t'pmpng kt wall dayz tu.. slah satu fktor dayz bncikan fb nie laa die.. srbot wei~ =.=!

-SUPERGIRL- said...

dorang rase dorang akan hot dgn status mcm tuh kot .. herr

Haruno Hana 하나 said...

x yah nak kutuk2 la.. kalo org kutuk, pandai lak marah.. >__< manusia2.. haha

-SUPERGIRL- said...

tah pngai org mcm2 . huhu

Dba Dealova said...

betul lah.kat FB kalau buat status kutuk mengutuk ni ramai sangat yang LIKE tanda sokong.Macam diorang tu perfect sangat.haisshh...

-SUPERGIRL- said...

haha saba3 :P

Cik Kay Jue said...

macam2 perangai manusia dan IT ni..

-SUPERGIRL- said...

betol tuh :)

caliph shuriken said...

bila salahguna fb cmni laa hasilnya, huh...

shar90 said...

scare xsengaje dia tunjuk diri dia yg suke mgutuk... ehehee xD

syafiqakarim said...

manusia.
mmg begitu.
selagi tak kena,tak berjaga

-SUPERGIRL- said...

tulah . haih .

Uncle Jonni said...

aku xde pesbuk... lalalallalala....

-SUPERGIRL- said...

bagoih lah haha

tirahzairi said...

kitew da deaktibet...huhu

kaishin said...

Lee Chong Wei kurang power..suh Safee sali rembat je biar senget idung tu hehe

Azhafizah[フィザ] said...

Fiza jarang mengupdate status di facebook.^__^.

ape ape pun control diri dari bercakap yang bukan bukan.

-SUPERGIRL- said...

bagos lah :)

CikPuan Azizah said...

tak mo sesuka hati like status yg bukan2...hehe

RazFiRa said...

suka taik hidung?? hahaha

ABU said...

syok la stalk stalk orng hehehe..

-SUPERGIRL- said...

TAKDE KENA MNGENA . btw thanks for comments :)

shida'R said...

angin gakk nih....haihhh..

^^eKaTiKaH^^ said...

betul betul. yg update status tah ape2 tu la ramai yg nak like. walaupun status tu berunsurkan kegedikkan.. eyuuu, geli... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...