Saya Perlukan Rehat :')


Wahh . Tak laratnya Mee rase . Tapi kuatkan jugak . Keluarkan semua tenaga yang ada demi blog tersayang. Tenaga batin? Yang tuh simpan. Lalala . Huk. Mee demam. Tolong hisap hingus Mee boleh? Alaa boleh lah... Mee kerja 12jam. Balek terus tido.. Yelah kan. Demi menyara anak-2 yang masih bersekolah.. CEWAH! Jangan nak percaya sangat. 

Tolong doakan Mee sehat eh eh eh? Mee rindu semua-2 kawan dekat blog even belum tentu lagi korang baca sebab maybe Mee tak sempat nak mengulorr dekat blog korang. HUK. Okay tata SALAM :) muahmuahmuahahahaha ^^

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

18 komen:

Dba Dealova said...

ambooi mee kerja keras tu.12 jam.semoga cepat sembuh yee.jaga kesihatan diri :)

Zaza Ridzlan said...

berehat cukup2 ya..jaga kesihatan =)

eLLa n aLia said...

minum banyak air ye.. semoga cepat sembuh :)

zera eira said...

mee, rehat yaa. Jage diri tu, :)

kura said...

woo. semoga cepat sihattt :)

jal said...

alor2 cian nya kat dia, dah2 gi rehat nun, makan pandol pas tu tidor yer

Syarafi[skyforce331] said...

moga2 cepat sembuh ye :)

azizah :) said...

jangan kuat keje sgt sampai kesihatan terabai.. jaga diri k.

Asyiqin Haulisah said...

sayang, cepat sembuh ye. :)

ain dzaya said...

mee..mamam ubat cepat dgn ain cap badak..biar badan cepat sejuk!

shida'R said...

text la kalo nyempat heheee ^_^

♥ wawawawa ♥ said...

get well soon mee!

tirahzairi said...

rest well dear :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, anak anak erk? hehe.. hope cepat sembuh oke :)

Aliff Haikal said...

Semoga cepat sembuh Meeee :)

Dayz said...

smoge cpat smboh mee~ ^_^

syafiqakarim said...

bila nak kembali ni woi

nurfa22 said...

macam dah lama je x hupdate.. sakit lagi ke? jaga kesihatan baik2 tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...