Setiap Gambar Ada Cerita #1



I Think I'm Ugly And Nobody Want To Love Me T.T





Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

27 komen:

Everything's Everythings said...

Apa lah cerita disebalik gmbar tu ;D
dua2 ad crash with each other tapi xberani ckp?

unsecretostory said...

Every person have their own reason :)
comel quote tue ek .

Myra Jay said...

Betul tu, setiap gambar ada cerita dan dari gambar pelbagai tafsiran terhasil ;)

ayut said...

la...gitu plak.lom masa ye tu..hehe :)

dya bunga said...

haha..mmg ada cerita.. dua2 pk benda yg sama

duniafana said...

I want too love u :p

Detective Fiqa said...

who's say??!!! :P
_selenagomez__

Si Matatajam said...

Masing2 buat andaian sendiri..hu hu...kalau bertegur sapa pun tak rugi

Iffah Afeefah said...

ugly muke tak pe

ugly perangai kompem ramai xnk kwn

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau sekadar prs rupa tak kemana nanti..

LiNda said...

masing2 rendah diri n wat andaian..camno..hihi

eita said...

tak tahu nak tafsir macamana

Fikri said...

Biar xcntik.. jnji dlm hati ada taman :D

Cendol said...

eh jgn la macam tuuuu.hahaha

zila manaf said...

yg ptg gamba tu somelll hehe

Dak Fisha said...

alahai sedihnya entry ni. huhuhu

fifie said...

Maksud gambar tu maybe dua dua ada crush on each other tapi tak berani nak spill out. heee.

Aliff Haikal said...

kena tengok gambar ni dua tiga kali baru boleh faham . huhu

boni kacak said...

yang penting hati baik la awak... tu yang paling penting.....

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

btol tu.. letak satu gambar pasti tiap org akan berbeza tafsir

kaishin said...

setiap gambar ada ceritanya yg tersendiri..dok gitu? hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

betul2.. tiap kali tengok gmbr2 lame, mesti rindu pada zaman tu.. hee

TiranaAduka said...

samalah dgn TA

wantie said...

hujung nyawanya di atas pentas. dah di takdirkan.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

la nape tak terus terang je :)

shidaR said...

doodel comel..nnt mai umah wajib ajar eh!! heheee :P

♥ wawawawa ♥ said...

apa laa mksd gmbr tu? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...