VIDEO Pemain Drum Meninggal Ketika Membuat Persembahan



Brad parker, pemain drum dari kumpulan Generation Esmerelda tiba tiba terjatuh dari tempat duduknya apabila dia telah mengalami serangan jantung. Brad yang berumur 59tahun meninggal dunia ketika membuat persembahan bersama rakan rakannya yang lain di Brazil.


pemain drum mati ketika buat persembahan
Ketika rancak bermain drum

Mengalami serangan jantung secara mengejut

Jom tengok video kat bawah ni apabila ahli kumpulan yang lain meneruskan konsert walaupun ketika itu Brad sudah pun jatuh dari tempat duduknya. Mungkin mereka tak sedar yang salah seorang daripada anggota mereka masa tuh tiba tiba jatuh. Takkan tak sedar -__-" padahal Mee tengok vocalist tuh dah toleh belakang.




Sumber : nydailynews.com

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

29 komen:

boni kacak said...

uish... ajal dia macam tu je...

Everything's Everythings said...

Kesian dia mati2 pun org yg lain masih berjoget semua tu..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

mungkin die xnak crowd panik.. so tu pasal die teruskan

kaishin said...

erk masa dia dah sampai..

mish eden said...

dorang berlagak cool kot. 2 y wt2 xnmpk..lw x hancus la konsert kna delay..*agknye la*

ayut said...

mustahil la tak perasan...

Anum said...

takziah

syiela said...

dia ingat drummer tu tunduk ambik apa2 kot.. padahal dah meninggal

dya bunga said...

mesti dorang nk cover tu yg buat2 xperasan tu..

Iffah Afeefah said...

diorg diajar pape jdi jgn buat pape

teruskan je persembahan

jgn terganggu

IntaNBerliaN said...

a'aa dorg xsedar kot kan..

shar90 said...

klu ajal kat mne2 pon blh jd >.<

nur anis said...

a'ah kan..diorang biar je..takkan tak perasan bunyik drum dah takde..

TiranaAduka said...

salam kenal dari tirana aduka.

Dak Fisha said...

Bunyi yang kuat akan menyebabkan manusia mengalami sakit jantung. Gangguan jantung lah kirannya. Bukan tu je. Vibration drai bunyi pon salah satu faktor nye gak. cewahhhh. fisha baru belajar sal noise pollution ritu. HAHA

Myra Jay said...

Mungkin nak cover line kot dan sebab tu tetap teruskan konsert..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sekarang ramai yang mati/meninggal punca dari serangan jantung..

Nisa Greennnpanda said...

Hye & salam knal Mee~!!

uih.. dahsyat tue..mninggal time wat show.. mayb yg vocalist tue igt drummer main2 kot, hehe..

zera eira said...

pehh, ajal datang bila2 je kan mee. :(

Fikri said...

Maut datang at anytime and anywhere. So, bersedialah. :D

are_lin@yu said...

iyeke ni..kna heart attack kot..huhu

shinji izac said...

dah takdir die meninggal macam tu....

Aishah Jahirah said...

muzik kuat sgt pun...

Detective Fiqa said...

kesiannya :( sedihh jee

shidaR said...

ajal maut semua dtgnnya..kita je xtahu cara mcm mna kita pergi huhuh..

Mieya Atiera said...

Kesiannya, ajal dia sampai macam tu je.

♥ wawawawa ♥ said...

Ya Allah... ajal x kira masa~

Si Matatajam said...

Sian plak kat dia... Dah jadi camtu pun, bleh org dok gelek2 lagi..hu hu..

apis of art said...

video rosak.. xdpt tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...