Terima Kasih Beby Nuffnang



Alhamdulillah berkat blog kedua Mee iaitu msDOTinfo bertambah lah sikit earnings akaun Nuffnang Mee.. Hehe. Terima kasih KAK SHIDA sebab banyak bagi nasihat dan tutorial tentang Nuffnang .. Jangan segan segan nak terjah blog Ratu Nuffnang tu yee.. Hehe ..

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

12 komen:

Everything's Everythings said...

Wahhh grats ;D
nk kena daftar juga nuff ni mcm best je hak2

azizah :) said...

wahhhhh ada 3BE tu.. terbaik la mee! akhirnya dapat gak..hehe tahniah!

Nurrul said...

Bestnya naik juga.. Nurrul punya tak naik2.. hehe :P

muhammad asyraf said...

x pernah dapat lagi.. ada apa2 tips bole dikongsi?

jaakechik said...

best nya dapat BE...nati dpt cek..belanja jaa tau..ekekeke

boni kacak said...

terima kasih juga kat beby saya ni sebab kata nak belanja saya kepsi kan?hehehehehe :P

Sally Yatiey said...

Bestnya dapat 3 BE sekaligus..

Si Matatajam said...

Bestnya dapat CPUV..bila la M nak merasa plak ni...

Iffah Afeefah said...

da lame tu xdpt dapat dr nuff

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh sampai 3 tue.... tahniah...

caliph shuriken said...

congratz dpt BE ^^

wahh, shida sdah jadi ratu nuffnang, hikk...

shidaR said...

hope jd beneran lah rau nuffng tu hahaa..tahniah mee..padan la smgt skg update bagus2 hehee ^_^

kak shida baru nk mula BW huhu..bzzzzz....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...