Video Heliza Helmi Yang Comel!



heliza helmi

heliza helmi cuma kamu




Alahai tengok lah Video lagu Heliza Helmi yang bertajuk Cuma Kamu ni .. Seriously comel saaahaangaaat .. Dengan mata bulat macam barbie doll. Jeles keh jeles! Mata Mee nih tido kee celik kee sama jee. Tak macam mata Heliza Helmi .. Bulat macam Donat. Kihkihkih. Mee suka aksi Heliza di awal rakaman .. Macam kanak kanak. Haha.

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

18 komen:

Aliff Haikal said...

Indahnya ciptaan Allah ;')

Elih Japahar said...

Heliza mmg comel...:) like it...

HeNRieTTa JoSe said...

Thanks for the share..xtahu plak lagu nie lagu heliza....mmg sweet sgt....pling xcomel masa bju biru tu....

Diterjah dr blog uncle....

BeLLa said...

ahhaaahhaha comel gila

boni kacak said...

natural beauty kan dia ni? bila tgk lama2 macam muka saya pulak. eh! hahahahahahahaha

caliph shuriken said...

bulat macam donat, haha..

yup, vid 5 saat pertama tu mmg best ^^

Bobo said...

comel btul buah hati saya ni hehe

azizah :) said...

heliza helmi ni mmg comey! mata bundar je kan...

aswadz said...

bulat sggh mata. contact lense ke hape. tp comel la. perangai cam bdk2 sket.

cci said...

ahaks... mmg cute sangat heliza.. ^_^

Everything's Everythings said...

pernah tgk dulu, comel betul dia ;D

cikpinky said...

suke heliza.hee

shidaR said...

heliza mmg comel..tp kak shida comel lg ke dia?? heheeee :p

dya bunga said...

suka tgk muka heliza..comel

iedchan said...

comel sgt haliza ni..

Dkna Abza said...

heliza memang comey..dia pon cukup pakej.. memang sweet sangat bila berhijab :)

cweet pinky said...

hahaha , mata ade contact lens tuh tapi dye memg comel kalaw tak pkai CL pown :P mata dye memg besar

cweet pinky said...

hahaha , mata ade contact lens tuh tapi dye memg comel kalaw tak pkai CL pown :P mata dye memg besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...