Aktiviti Untuk Kurus Dan dotdotdot





vector
Cuba teka ni Vector siapa?

Disebabkan sekarang nih Mee dah Gemuk. Senornye dari kecik lagi Gemok. Mee dan kawan kawan ada aktiviti baru. Setiap hari sabtu kitorang buat aktiviti Pecah Lemak secara berjemaah dekat gym. Kalau buat sorang sorang kat rumah tak seronok dan cepat malas. Tapi kalau buat ramai ramai nih makin seronok pulak nak mem-burningkan lemak yang beberapa ketul nih. Senornya banyak ketul.

Disamping itu, Mee boleh busy kan diri yang semakin hari semakin Lara. Hati Mee terlalu tenat sekarang. Ehem. Kata orang masalah mematangkan kita. Jadi bila timbul masalah, Mee terfikir. Rupanya aku belum matang. Masalah, tolong datang banyak banyak. Supaya saya makin matang. Ah, belog ni bukan untuk luah perasaan sangat. Kat twitahh nanti je lah nak luah.

Sory sebab entri tak menarik. Baibai :)


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

32 komen:

Everything's Everythings said...

Owh ap aktiviti kau buat utk burning lemak? ;D
ok hve fun kt twitahh

Cik Tie@Akak said...

melawat kat sini..
http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/09/balasan-tragis-buat-siperogollihat.html

jaakechik said...

hebat mee skrg yer..main ngn besi pulak dah..hehe...mee gi kt gym mana?

eita said...

akak dah tak larat nak gi gym...
reput tulang..
hehehhehe

-meeSUPERGIRL- said...

@jaa - dekat kompleks belia dan suka kat panji nehh .. jom lerr

Elih Japahar said...

Pengalaman mematangkan kita, jgnlah buat masalah haha :P

Arina Shamsul said...

Aloooo..tak tahu la dik.hihi.

Selamat memecah lemak.moga kurus cepat...hehehe

Misz Mieza said...

Rajin gi gym.. Hehe.. MM seronok sangat tiap kali masuk blog ni.. Suka dengar lagu yang comei tu.. Hikhik.. Komen lari topik.. Huihui..

Ecah Mashuri said...

Kenapalah best makan dari diet, sonok tido dari exercise.wawawawa

azizah :) said...

hahaha mee ni entry sempoi giler!

boni kacak said...

ala.. lainkali kalau pergi gym, ajak le. nak itot nak itot..

cci said...

hahha.. gemuk ke.. x kot..ehehe.. org nak lari dr masalah.. dia nak masalah.. matang.. akn dtg dengan sendiri.. *cci pon rs blum matang lagi.. ngeee:P

caliph shuriken said...

wahh, hepi mem-burningkan lemak yer ^___^

Miss Fifi said...

jom sme2 bakar lemak ^^,

Lyana Myra said...

jemput singgah k Yana Collections

http://sakuraitubunga.blogspot.com/

=)

shidaR said...

bab burning kak shida nk join tp bab nk maslah dtg rsa kak shida xnk sbb ckupla mslah yg ade ni xsetel lg huhuh..

Lyana Myra said...

jemput singgah k Yana Collections

http://sakuraitubunga.blogspot.com/

=)

Crew Fathi said...

Moga anda dapat kuruskan badan.. ^_^ Berjoginglah setiap hari.. ^_^

Kesuma Angsana said...

setuju sgt2 , dugaan akan lebih mematangkan kita lagi2 bila dpat ditempuh dgn jayanyer

♥ wawawawa ♥ said...

wahh bestnye p gym! haha

dya bunga said...

rajinnya..nk join sekali blh..dah byk lemak ni..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh ke gym..hihi.tu pasal makin mok..

E'in said...

wahhh.. aktiviti yg membina.. chaiyok mee!

CikLily Putih said...

nak join pecah lemak gak lah

Detective Fiqa said...

same jee mcm df. gemukk ==" oakyy df pulak nak joging kat taman dgn mama df. haha :D

are_lin@yu said...

jom kita g jog jom ;-)

Aishah Jahirah said...

moga semua lemak terbakar dgn jayanya.... erm masalah tu yg akan mematangkan kita mee...

tirahzairi said...

on diet....cewahhhh

Iffah Afeefah said...

moh kuruskan perut

erkk salah badan

IntaNBerliaN said...

bagus g gym.. aktiviti yg sihat :-)

Myra Jay said...

Wahhhh semoga suksess ye dan bersemangat :)

Dkna Abza said...

dkna kurus! :(
nak lemak sikit..bagi kamo kurus..dkna nak gemokk..boleh??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...