Alhamdulillah Untuk 20Tahun ..





Doodle Kilat. Gemuk.
Entri Kilat untuk hari ini.. Juga entri kedua selepas entri ini - Berita Terkini Mengenai GAZA | Khamis 22/11 - Perjanjian Genjatan Senjata .. Alhamdulillah untuk 20 tahun usia. Sangat panjang. Selama 20 tahun, ada hari yang sia-sia dan ada juga hari yang tidak sia-sia. Alangkah bagusnya jika hari sia-sia sebelum ini tidak dikira. Mungkin angka 20 itu menjadi angka 16. 4tahun sia-sia sebab menikmati sarapan di mcD. huahuahua.. Tapi sedap. lalala .. EH! Boikot .. Ha ha ha.

Tepat 1200 am.. "Happy birthday" .. Tiga perkataan yang ringkas, mudah difahami, tapi sangat dalam rasanya bila didengar bila orang yang tersayang menjadi orang pertama mengucapkanya. Indahnya rasa jika ini kuasa dari orang yang kita Cinta sehinggakan dapat menitiskan air mata. Terima kasih Cinta :') Ooopss .

Bangun saja dari tidur pagi tadi. Oh tidak. Mungkin tengahari. Efek ubat alahan yang buat Mee tidur macam penagih unta. Arghh.. Oh ya. Pagi tadi 'kot' , tangan kasar, bau bawang, melekat kat atas kepala lalu digosoknya dan mengucapkan "selamat ulang tahun" untuk Mee. Mak tanya, "nak apa untuk birthday?".. Mee jawab, "taknak gapo-gapo".. Kikiki. Mak cakap lagi "adik tengok akak ni. Birthday taknak gapo-gapo.. bagus" .. Alangkah bagusnya jika seorang ibu dapat mendengar apa yang ditutur anaknya didalam hati. "Mitsubishi Lancer satu bohhh" .. Kuakuakua gapogapo. Haha


Terima kasih Google 


Ehhh panjang pula entri santai kali ini.. Arghhh peduli apa. Beta ini Birthday Girl. Turutkan saja kemahuan beta.. HA HA HA. Ketawa gembira daripada Mee diatas kegagalan Israel. Hari yang baik.. Dimana Perjanjian Genjatan Senjata berpihak kepada Palestin. Amanlah bumi Palestin hari ini.. Semoga berterusan... Amin ..




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

55 komen:

najihahfara said...

hepy birthday :)

Detective Fiqa said...

Happy birthday kak mee

Eiqa Almond said...

Alhamdulillah..
Happy birthday kawan sebaya.! :D
amboiii, monolog dalaman tuu kalau keluarkan depan mak confirm mak Mee ketuk2x Mee dengan bawang, ekkeee

hnahdy said...

heppy birthday Mee:)
dah besar..
jgan nakal-nakal
jgan main api
Jgan xpakai kasut keluar rumah

ok

Mieya Atiera said...

Happy birthday. Moga dimurahkan rezeki selalu :)

aswadz said...

birthday mee ke? slmt hari jadi...

✿A I N A A✿ said...

Tu la, bersyukur tak terkira atas kegagalan Israel dan pengunduran Israel.. hehehe...

Btw, happy birthday!!! Sweet 20 dear... sama umo la ngn kita cuma ena tua bulan je.. hehehe

zuhdi sanusi said...

hpy bday :D

eita said...

selamat hari lahir.....
dgn ucapan jangan nakal2....hahhaha

cikji said...

kalu blh mistubishi,nak tupeyyyyy

^^eKaTiKaH^^ said...

waa, birthday girl.. hihi.. HAPPY BIRTHDAY MEE.. Smile always ok ;)

Chic Na said...

happy birthday mee. baru 20 ye. mudanya. hihi.. bagus la mee ni taknak gapo-gapo. :)

Anisa Hang Tuah said...

20 tahun!

Ouh muda lagi

Happy birthday

fifie said...

Baru usia 20tahun? Muda lah cik Mee nie. heee. Btw, happy birthday to you sayang. may Allah bless you in life and hereafter :)

dya bunga said...

happy birthday..amboi minta lacer ko..kelas sgt.hahah

Aliff Haikal said...

hai kak mee . kak mee dah tua ! :p

~CAHAYA~ said...

slmt ulang thn mee...moga menjadi ank solehah...:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaahhhhhh.... Selamat hari lahir!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lahir dear..

Syaifuddin Alias said...

halo birthday girl..hehe..happy birthday diucapkan :D

Niesa said...

wuaaa...hepi bday!!dh 20 ye..muda lg...smoga pjg umo murah rezeki!

KorN said...

happy birthday = 2 perkataan
happy birth day = 3 perkataan
ahh.. musykil ni..
ape2 pun, happy besday lah buat mee.. moga panjang umur dan di murahkan rezki.. =)

Myra Jay said...

Happy besday dear, moga dimurahkan rezeki untuk dapatkan Lancer ye..hehee ;)

★ aIsyaH ★ said...

Happy birthdaY..xD

amboi requestnye.."mitsubishi..."..hehe.. naseb baik kite xboleh dgr apa yang dikatakn dlm hati kan..klo x boleh pengsan si pendengar..hehe..

Happy birthday to you..~~

Aishah Jahirah said...

selamat ulang tahun mee...semoga sentiasa dilimpahi rahmatNYA...:)

Shiyda Aqma said...

hepi brthday mee ! mudanya mee , baru 20 ? jeles ! haha :P

Shasha Yacob said...

"happy birthday."

nak gapo ? eh eh, tadi cakap xnak apa apa kan. hihi :3

faiq said...

hehe...slmt hr lahir

Ema Blog said...

happy besday dear..

Qu azniza ;) said...

selamat hari lahir mee... semoga dipanjangkan umur, bahagia selalu

boni kacak said...

wah..muda lagi rupanya dia.. bar 20 tahun..hehehehe.. apa2pun, selamat hari lahir ye awak..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila2..amin...

Cendol said...

hahaha mitsubishi lancer??!!amboiii mee..gaya mintak mitsubishi tu mcm mitok teh beng !
haha anyway,hepy birthday mee,moga sentiasa membesar sehat dan kuat dan mnjadi hambaNya yg solehah,anak yg baik,muslimah sejati,haha ape lagi ape lagi..
mee..oh!kenapa kah aq rindu kauuu.ehehe :D
i like ur header sgt awesome!!buatkan aq jugak!haha

cicileydi said...

gud luck ^^

SLM..please www.cicileydi.com

azizah :) said...

happy birthday mee :) muda lagi ni...hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

happy bufday mee..semoga pjg umo n murah rezeki..nnti mtk hantaran ng bakal suami mitsubishi lencer tu ek..haha

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hb meeeee... semoga muda selalu

Jna marcello said...

yeay \0/ hpyy burfdayyyyyy awkkkk!!!

Anak Kampung said...

sanah helwah boohhhh...minx le mitsubihi mirage hok bawu kuaq

Azee Hana said...

eh,,hari jadi supergirl kite upenye..hepi besday...^__^

wahida idris said...

happy birthday ! :)

kaishin said...

happy birthday mee, semoga sihat sokmo, happy sokmo neh ;)

man said...

hapi besday..semoga palestine aman dan malaysia jgk..

shidaR said...

HB Mee..nak hadiah x?? :)

-meeSUPERGIRL- said...

MESTILAH NAK! HAHAHAHHAHAHAHHA

Suara Hati said...

happy birthday..semoga happy selalu mee

shidaR said...

xpe ti kumpul duit raya cina kak shida cuti pnjg mai lepak umah lak k..spared duit tok tiket ja..mkn hangout kak shida blnja ^_^

-meeSUPERGIRL- said...

wahhhhhhhhhhhh ! hehe segannyeee .. ye i'Allah nt mee pg.. tp tak janji taw! :P

Nor Salmi said...

Selamat hari lahir.. Moga sentiasa dalam redha-Nya..

shedameor said...

betul ke 4 tahun je masa sia2 tuu ? :P

Kesuma Angsana said...

epy belated birthday ye dear

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday

jaakechik said...

hepy beday mee.... phewwiiit mitsubidhi lancer tuu... hok mainan ado ni, nok ko? kah..kah...kah...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday mee!! jadik anak yang baik tau.. :)

ayut said...

la..lpas lame dh..huhuhu..happy belated birthday dear..smga berjaya dunia akhirat k :)

nik ros said...

happy bday...moga panjang umo dan murah rezeki
may Alla bless u alwayss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...