Give Away Dot My








INI ADALAH ENTRI STICKY-POST SEHINGGA 27 NOVEMBER 2012
**SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI BARU**



Hari ini Mee dah join Give Away yang sangat menarik dari Kazen Blog .. Give Away yang diberi tajuk Give Away Domain Dot My. Dan haruslah hadiahnya pun domain! Pengguna pengguna blogspot, apa tunggu lagi? Jom kita sama-sama memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewaannya kalau dapat pakai domain dot my. Yang paling istimewa sekali pencarian blog kita dalam pencarian google atau SEO lebih mudah.. Trafik pun insyaAllah akan bertambah. Apatah lagi earnings Nuffnang! Itu yang kita harapkan dalam dunia blog selama ini kan? 

Selain itu, Dunia Blogging akan bertambah seronok bila kita dapat mengeratkan lagi hubungan dengan rakan blogger yang lain..! Klik banner kat atas atau SINI untuk join.. Jangan malu jangan segan. InsyaAllah kemenangan akan berpihak kepada kita jika kita jujur dalam mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh penganjur, Kazen Blog. GA ini juga disponsor oleh blogger otai AidaOmar, KakShida, EmasPutih.

Syarat-syarat pernyertaan yang ringkas dari KazenBlog:
  1. Like Facebook saya bagi memudahkan perolehan maklumat.
  2. Vote untuk saya di entri iPhone 5 Gadget Impian dengan hanya tekan butang G+ pada entri tersebut saja. Selepas undi komen di entri tersebut sebagai bukti anda telahVote
  3. Buat entri bertajuk Give Away Dot My dan letakkan banner di atas di dalam entri tersebut dan pastikan entri tersebut menjadi "sticky-post" sehingga tamat give away ini.
  4. Jangan lupa submit link entri penyertaan anda di bawah entri ini dalam kotak Site URL.
  5. Follow blog sponsor bersama AidaOmarShidaEmas Putih.
Klik pada gambar untuk Vote.

Itu saja syarat-syaratnya. Ingin segala penipuan adalah terbatal dengan automatiknya.

Hadiah utama 3 Domain dot My percuma selama setahun hadiah yang sama juga akan di tambah mengikut penyertaan. (Kuota hadiah sehingga 20 Domain)

5 Blog Bertuah akan di review dan diletakkan dalam senarai bloglist Aida Omar.

5 Blog Terpilih akan di review dan diletakkan dalam senarai bloglist Shida.

5 Blog Terbaik akan di review dan diletakkan dalam senarai bloglist Emas Putih.

Pihak penganjur give away ini berhak mengubah syarat-syarat atau hadiah pada bila-bila masa saja.

Tarikh tutup penyertaan giveaway ini: 
Tepat jam 11.15 malam, Selasa 27 Nov 2012

Pengumuman Pemenang:
Rabu, 28 Nov 2012






Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

25 komen:

boni kacak said...

good luck ye awak :)

✿A I N A A✿ said...

wow!! semoga berjaya ye!!!!! ena ni kenapalah tak ada ruang nk join... asal kan nak join, kena buat itu ini.. aishhhh

Shasha Yacob said...

nak kena join niih. :D

★ aIsyaH ★ said...

semoga berjaya ye..klo berkesempatan sy join..hehe..xD

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck sayang (:

eita said...

semoga berjaya

IntaNBerliaN said...

good luck :-)

shar90 said...

xlame lg domain la blog nih... hehee

KY said...

semoga mee berjaya nanti ok..InsyaAllah

Aiman Ayie said...

goodluck dalam contest tuh!

rasa macam nak join GA ni, tapi, nanti malas pulak nak handle domain bagai :D

tirahzairi said...

perghhhh hebattt

halim said...

salam kenal,

good luck.. saya pun join give away ni..

jaakechik said...

insya allah mee ada masa nanti jaa join. tp sempat ke x xtau la tu...mood kelauttt...wuhuu..... bru bukak blog ni.

Myra Jay said...

Good luck Mee :D

Aida Omar said...

semoga berjaya mee.. ada rezeki berdotmy lah mee eh. :)

Shiyda Aqma said...

woww ! macam syok je ni ! hehe gudluck mee ! ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ha join jangan tak join mee :)

ayut said...

smga berjaya dpt domain yer :)

Shasha Yacob said...

nak join, tapi xtahu guna domain tu. hemm

cerita best said...


jom kita join segmen pakjoe senang je bkn susah pun ....kita blh tambah kenalan baru seperti aaron aziz,farid kamil hahaha http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

iezayusof said...

selamat bersegmen & goodluck akak :D

Khairul Zamri said...

Terima kasih kerana join. Semoga berjaya. :)

jom join reramai :)

Jna marcello said...

All the bestttttttttttttttt ;)

azizah :) said...

gudluck yer mee :)

shidaR said...

gudluck mee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...