Inilah Akibatnya Jika Mula Berhenti Berblog.











Adakah awak semua sama macam Mee? Bila dah mula berblogging, rancaknya kemain lagi update. Siap simpan dalam draft untuk esok punya entri.. Sampaikan hidung pungg tak sempat nak korek. Mengadap blog punya pasal. Tapi bila mula tidak update, meleretnya sampai seminggu lebih. Haa itu lah Mee. Amacam nih? Ada nasihat yang membina tak?





Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

46 komen:

Khalilah MNor said...

Ingat sy sorang je rasa cmtuh...
(T_T)

Encik H said...

aaaaa..itu jer komen utk kali ni..

kalau dah malas, xleh kata apa la..kehkeh

Hnahdy said...

xda nasihat.. kita sama ja.. skrang xtif le sebab cuti n xjalan-jalan makan angin lagi
ok ada nasihat untuk kami berdua x?huhu

shidaR said...

nak nasihat 1 jer..nk lebih maju..jgn mls2..jgn ikut jejak kak shida hahaaa^^

leakedknowledge said...

teruskan dengan kemalasan nk update tu....kahkahkah ak pn 2x5 sama mcm ko...=.=' malas

Zaharah Jamilah said...

nasihat?
rajin2 la update
hehehe

paripariputih said...

Ermmm aku teka aku rajin cikit dari ko kot... muehe he he he >..<

✿A I N A A✿ said...

yeayy!!! same with me... sbb tu ena jarang update entry.. 3/4 hari sekali je update... selebihnya blogwalking.. hehehe

cci said...

wah.. lama x singgah sini.. ^_^ samala kita.. tambah2 kalo ngah blur..

iezayusof said...

eh same laa, haha, ade geng ni :DD

azizah :) said...

ooo jijah pulak kalau tak update blog rasa bersalah betul.. memang dah ketegar ni...hehe

najihahfara said...

x pe2.. take ur time ok :)

cweet pinky said...

camna CP nak nasihat , CP pown cenggitu gk :P

★ aIsyaH ★ said...

tak dpt nak nasihat la..sebb kite same..hehe..xD

Shasha Yacob said...

pi gosok muka dengan air kopi. komfom cergas segala otak dan minda.

Nurlyla said...

ajarlah kitorang buat doodle.. lawa lh.. jeles rrrrrr.. hehe

eita said...

nasib kita sama mungkin..
sekarang ni malas benor nak menulis...
huhuhuhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sama, kalao malas nak komen bw pun alas just stalk2 je

Ammelia Yusoff said...

sama la kita. lama-lama blank nak buat entry apa

Shiyda Aqma said...

yeahh , sama ngan shiyda , bila start berhenti update2 ni , sampai seminggu tak berupdate ! pemalas kemain nyahh .. haha

Pykaa Pdott said...

kita sama la . haha :p

jaakechik said...

jaa pon sama la, kalu bila sehari x update...akan terbawak ke seminggu la jugak..haha..... loni pulak masa utk wat entry ada, tapi masa nk 'bw' tak berapa nak ada.

jaa ada masa utk entry sebab : taip di word dulu kat pejabat...muahahaa... pahtu buh dlm pendrive and paste di blog....hahaha... tu cara jaa laa. sbb kalu nk taip dirumah mmg x sempat laa.. kalut ngn anak.... kikiki...

Chic Na said...

sama la mee. terpaksa buat rajin wpun malas. lelama nnti jd rajin lah. hihi..

fifie said...

Haha. semua blogger tegar macam tu kot, rindu sangat pada blog. Tapi sekarang line buat hal, nak BW banyak banyak pun tak sempat

Si Matatajam said...

X pandai la nk nasihat bila kena penyakit malas tu..ha ha..

Anisa Anuar said...

tahu xpe...memahaminya pun

Niesa said...

same la kiteee!!dulu setiap hari update blog..sekarang dh mcm 1 bln sekali la pulak...

E'in said...

hahahaha... same laaa kite... skrg pun ein dh jarang update...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ngeeee betol2..
sama je kita nie..

Sop Nama Saya said...

biasa lah bila mood ke laut...
hanya semangat yg boleh jadikan kita terus rajin.. hehehhe

CekbOlat-bOlat said...

*tgh korek hidung*

haha . penah penah !

eintan nurfuzie said...

sme la dgn cik en.. sampaikan berbulan2 pun de.. hahaha

shar90 said...

biase letew klu bdk name mee nih... hehee :P

Qu azniza ;) said...

.same la.. tapi selalunnye akan renovate blog baru semangat nak berblogging dtg balik

Myra Jay said...

Sama la kita, kekadang cenggitu jugak :D

KorN said...

muke malas yang chomel. ekekeke

inche hlovate said...

hahaha terasa sya mee.. sya pun macam tu jgak

syiela said...

kita serupa.. kita serupa hehhee

Jna marcello said...

ahhh sama laa dgn Na mee
cepat up tap!

aisya said...

anda kuat dan anda boleh. sila lawan macam batman lawan penjahat eh.. =P

Detective Fiqa said...

err. mcm sama je dgn kite

Sa Michaisi said...

Woaaah ada jugak geng wa :p . Haha sabar . Benda macam ni kena slow slow, ekekeke . Yang penting , jaga traffic je , cukup :)

boni kacak said...

tengok gambar saya, pandang ke mata saya, sambil menjerit menyebut nama boni kacak boni kacak sebanyak 40 kali sambil goyang2 punggung. ini kaedah terbaik untuk terus berjaya mengupdate blog tanpa henti.hahahahahhaa :P

♥ wawawawa ♥ said...

same laa!!! -.-'

plus skrg rasa malas berblog hahaha

dya bunga said...

skrg dya mood mls..haha..nk update pun mls..lgi2 time bz mcm ni

^^eKaTiKaH^^ said...

yeah, kite serupa.. hihi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...