Banjir Dan Tahi Hidung.





Masa zaman makan tahi hidung kecik-kecik dulu sengaja mintak supaya rumah Mee banjir. Tapi sekarang dah tua *dah tak makan tahi hidung* neh risau takut rumah banjir. Nanti barang semua rosak. Kesian mama abah nak kena beli itu ini yang baru. Nampak tak kat situ perkembangan otak yang melampau sebab makan tahi hidung?





Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

37 komen:

Anum said...

gelak seorang2

Ayumi Comot said...

apa rase taik hidung? hahaha...

betul...banjir ni boleh buat kite pening kepala..sian...umah kawan ayu banjir:(

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

aiyak.... teruk kan banjir kat sana.. jgn main banjir ea :)

Azwar Syuhada said...

area mee banjir ke?? =p

are_lin@yu said...

hehe banjir ada kaitan dgn tahi hidung.hihi

intanfirdaus247 said...

akakaka..xleh komen entry n sebab nak tergelak

aisya said...

semakin lama hujan turun, semakin banyak makan tahi hidung... haha!

Zul Aeriazz said...

hehe..samalah macam zul dulu...selalu ckp bila umh nak banjir mak? x sabar nak main..tapi bila dh besar...ya Allah mintaw jauhlah..hehe..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

minta dijauhkan laa banjir nie kan...

ehhh ada kaitan ekk makan tahi hidung ngan banjir.. ngeee~

Jna marcello said...

ahahha kenapa kalau makan tahi hidung nk kena ade banjir awk?
hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

mak ai.. sampai mcm tu sekali.. haha.. nampaklah disitu :D

shasha yacob said...

semakin hari semakin luas perkembangan otak budak budak, macam saya . hohoh

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA .. TAIK IDOM MASIN :p

yana yani said...

haha..apeda makan taik hidung..wekk

Misz Fazie said...

mmg jd ek kalau makan tahi idung tu? hehe :D

Nur Zafirah said...

haha, fira pun dulu selalu mintak supaya rumah banjir..tak payah pi sekolah.hehe. sekarang dah matured. banjir la paling menakutkan :p

iietamalek said...

hahahah...no komen!~

Detective Fiqa said...

tak nampak ponn :P hahaha

Miss Xyz said...

Betul ke tahi hidung itu masin? -itu ajer soalan saya :p

(sebab saya tak penah makan, tiada halal jakim ahaha)

✿A I N A A✿ said...

haha sama la kita yunk... dlu ena lg teruk, teringin sgt ada gunung berapi kt Mlysia ni... now, ketaq kaki bila dengar volcanos ni even di negara lain...

Sya Chot .. said...

hahaha..sama mcm sya dlu,dulu trgn nk bnjir,tpi tgk tv mcm takut jer,trs mnx dijauhkan..even tak pernh plak bnjir ngeri sembilan ni..hee

Cik Kay Jue said...

adeh.. sabar je la...

Chic Na said...

kahkahkah.. sabar jela mee ni. pengakuan ikhlas lagi. hihi..

CekbOlat-bOlat said...

HAA ? banjir ? taik hidung ?

bolat pun penah makan masa kecik2 dlu . bluekk

Nurrul said...

HAHAHA , jadi tahi hidung tuh dah macam kismis juga lah yer..
berkembang minda.. :]

SM said...

haha pemikiran zaman budak budak dulu , nak buat acaner ,kihkih xD .. pernah wish jugka untuk rumah banjir tapi sejak rasa matang sikit ,ohmaigaadd ! Janganlaaa ! Kehkeh

azizah :) said...

apa kaitan tahi hidung gan banjir yunk? tak paham... haha

Dezee said...

Siot la post ni..hahaha.Xla Mee..otak tu berkembang sbb mee dah stop makan tahi hidung.hahaha

boni kacak said...

hahaha..awak sama macam adik saya. makan taik hidung.hehehehe

hnahdy said...

ee xsenonoh. eh jap nak imbas balik. hana pernah x makan tahi hidung.haha

fifie said...

Kau makan taik hidung mee? Haaaa

shidaR said...

hahahaa..apa kena mngena eh..errr blurrr..

Iffah Afeefah said...

euwwwww

aku HaniAsyira said...

sbb makan tahi idung leh matang ei.. hee~~

mintak2 tak banjir kan

Myra Jay said...

Hheee, lawak la Mee ni :D

Azzah said...

hi..hi..apa rasanya?:):)

ayut said...

hahaha...jenuh mikir kaitan..bca 3x baru paham..hahaha..harap tak msuk umah ye banjir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...