Sewa Tapak Iklan RM5/sebulan Dan 7Hari PERCUMA





Assalamualaikum ..

Tapak iklan sudah diwujudkan dekat atas post entri sejak petang tadi *25Dec2012*. Nampak tak? Kaler hitam lagi takkan tak nampak. Hehe.. Mee wujudkan dekat situ sebab bagi pengunjung nampak iklan yang bakal tercongokkkk rilek kat situ. Haha.. Iklan mestilah bersize 125x125 .. 

7hari pertama bermula hari ini Mee tidak akan kenakan bayaran tapi bermula 1JANUARI2013 Mee akan kenakan bayaran sebanyak RM5/sebulan. Bermakna jika korang tempah untuk hari ini, Mee akan mulakan iklan korang hari ini sehingga lah hujung bulan satu tahun hadapan iaitu 31JANUARI2013 .. Faham? Tak faham baca sekali lagi *hahaha* atau boleh hubungi Mee kat page Hubungi Saya dekat bawah header tuhh atau boleh klik saja dekat SINI.. Mee tak galakkan sangat hantar email sebab Mee jarang bukak Email. Hehehe..

Pembayaran melalui topup untuk RM5.. Kalau untuk pembayaran sebanyak RM10 RM20 DLL ikut keselesaan  korang tapi seeloknya bank in *CIMB*..

Dan kat bawah neh Mee ada paparkan trafik blog Mee yang terkini..


Referring Sites dari blogger MINGGU ini

Referring Sites dari blogger BULAN ini *Alhamdulillah google search semakin naik :D*

Nuffnang Page views dari 25Nov hingga 23Dec









Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

29 komen:

Dezee said...

Heihei..pandai buat business yer.hehehe..

intanfirdaus247 said...

mee..blog baru ye? kan kan? baru kan..cantikkkk

SM said...

kalau nak bayar , bayar via mane ye awok? eheheh

-meeSUPERGIRL- said...

bayar melalui topup :D lupa pulak nak nyatakan . huahuahua

jaakechik said...

makin maju setapak ke hadapan.... tahniah2x...

Shiyda Aqma said...

waa . dah hebat skarang ! kihkih :P

Misz Fazie said...

masyuk lah. hihi :D

Reiko Masashi said...

wahh..bjak mncari pndapatn ni :))

YSVCYBER said...

salam kenal yahh...

✿A I N A A✿ said...

perghh gila byk viewers!!!! hebat2

Chic Na said...

wah viewers beribu riban. nak jugak nanti. ;)

Cikgu Fikri said...

wah..mantap lah mee ni.. cam ner nak letak tapak iklan ae kt blog ae? tetiba rasa nk try kt blog fiq plak..huhu

Pykaa Pdott said...

banyaknye . nak jgk mcm tuh ..

tirahzairi said...

masyukkkk

Si Matatajam said...

Dasatnya UV...wah bisnes yek Mee

boni kacak said...

nak pasang utk iklankan blog boleh tak awak?

are_lin@yu said...

wahh tahniah..byknya pagview

Myra Jay said...

Wowww!! Trafik kencang, tahniah :D

Aida Omar said...

Dah berbisnes tapak iklan dah ha.. hehe. Boleh dikatakan murah lagi nie RM5 sebulan ada sesetengah blog sampai RM15 sebulan. Good jobs Mee.. selamat maju jaya. :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

mee. nak la tapi awal bulan eh.. cop dulu boleh x..hehehehe

-meeSUPERGIRL- said...

boleh .. mee simpan :) hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak la.. ada lg ksong tak???hihi

yui dah citer pglmn guna felinna =__=

-meeSUPERGIRL- said...

ad yui .. blh pm mee dekat fb :)

http://www.facebook.com/lufmeenomie

shasha yacob said...

mee saya nak. hihi , kejap yer nak pi pm dulu

yana yani said...

ada kosong x..nak jugak..yg percuma :P..haha

facebook.com/leyanachan

yana yani said...

awwww,,,hensemnya kek tuh...maaf anda jangan perasaan k..hahaha..

Nurrul said...

Kalau addik tapak iklannya percuma boleh tak ? hehe :"P

shidaR said...

tahniah mee dah blh cr mkn hehee :D

Azzah said...

tahniah..tahniah..ingat nk buat gak tapi malasnya ya ampun..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...