Datuk K Siti Nurhaliza Patah Bahu Akibat Kemalangan di New Zealand







Datuk K Siti Nurhaliza Patah Bahu Akibat Kemalangan di New Zealand | Berita duka untuk Datuk Siti Nurhaliza hari ini apabila suaminya Datuk Khalid Mohamad Jiwa atau lebih dikenali sebagai Datuk K telah mengalami kemalangan jalan raya di Queenstown, New Zealand. Kemalangan yang berlaku kira-kira jam1 tengahari tadi Khamis (5petang, New Zealand) telah menyebabkan Datuk K mengalami kecederaan pada tangan dan kaki serta bahu beliau juga telah patah.


Gambar Siti yang dulu..



Adik kepada Datuk K iaitu Datin Zaiton Mohamad Jiwa mengatakan bahawa akan berangkat ke New Zealand pada hari Jumaat (esok) bersama Datuk Siti Nurhaliza untuk melihat keadaan Datuk K disana.. Mengikut apa yang Mee baca di Mstar online, Datuk Siti Nurhaliza terpaksa membatalkan konsert yang bakal berlangsung di Banjarmasin, Indonesia.




Sama-sama kita doakan semoga keadaan Datuk K kembali sihat..




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

54 komen:

Misz Fazie said...

malang tidak berbau..

dEdEQ dE wIshEs said...

MUDAH2AN ..

yana yani said...

mintak2 cepat smbuh

azizah :) said...

ya Allah teruk tu kalau sampai patah.. moga Datuk K cepat sihat dari kemalangan..

Edy Fee said...

alalala cian siti..jangan nanes

kitatauke said...

pantas dan tuntas update pasal datuk k...terbaekkk..:)

najihahfara said...

kesian dia..

iietamalek said...

Semoga senua selamat di sana..dan cepat sembuh juga

Chic Na said...

kesian dato' siti.

intanfirdaus247 said...

moga cepat sembuh

Cekodok Manis said...

laaa wa tunggu beliau bergangnam style . Dengar kata dato'siti nak bergangnam , hummm rupanya mende ni terjadi . Moga cepat sembuh dan minta dijauhkan lah pekara ini dari diri kita :(

✿A I N A A✿ said...

semoga semuanya selamat... hurmm..

Alhamdulillah, Meenya blog dah laju dah.. yeay!!! hari tu ada 3 entrymee kalau tak silap ena tak dpt nk komen, dekat sejam ena tunggu nak loading.. sori tau mee

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alo dato misai tebal xcident.. semoga dato ct tabah..

KY said...

InsyaAllah...minta semuanya selamat

Azhafizah Md Nor said...

harap semuanya baik baik je.aminnn

shasha yacob said...

minta minta xapa yang berlaku. ni lah namanya malang xberbau.

Si Matatajam said...

Hope beliau cepat sembuh..sian CT

Anis Farhana said...

semoga datuk k cepat sembuh . amin

dya bunga said...

semoga dato k cepat sembuh

inche hlovate said...

semoga datuk K cepat sembuh

Razfira said...

kesian..harap bersabar..

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer ok aje . doakan !

shar90 said...

musibah menmpa xkire sesiapa... same2 mintak erlindungan dari-Nya ^^

cweet pinky said...

sedih betul CT , yela , sapa tak sayang suami kan , beruntung dapat isteri macam CT nih

zila manaf said...

atototo comey je ct jaga org tua tu nnti ;p

^^eKaTiKaH^^ said...

hope mereka berdua cepat sembuh

Aida Omar said...

tulah semalam dengar berita nie kat radio sinar rasanya.. moga2 dato K cepat sembuh dari kecederaannya.. Takziah buat Ct moga tabah selalu.

Azzah said...

moga2 cepat sembuh..

cerita best said...

org tua2 ckp mlang tidak berbau

Farra Izzaty said...

semoga cepat sembuh yerr Dato K ni :D

chemay said...

kesian.
moga selamat2 saja.

Aishah Jahirah said...

dengar kat radio...wuu eksiden apa sebenarnya ni...moga cpt baik.

Aliff Haikal said...

cinta katanya :"D

IntaNBerliaN said...

moga datuk k xda pe2 lah..

aku HaniAsyira said...

semoga semuanya selamat kan

Jna marcello said...

Harappp segalanyaa baik2 sahaja.

Reena Onn said...

Dugaan... harap banyak bersabar :)

syiela said...

benda nk jadi.. harapnya tak teruk

shidaR said...

simpati dengan nasib datuk siti..hope datuk k cepat sembuh..sian siti huhuhu..

ASYRAF LAZIM said...

kesian datuk k, tak dapat tgok anak die kawin ..

CekbOlat-bOlat said...

datuk lnggar tiang kan ? heheh .

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

ayut said...

moga slamat semua yer bt mereka...

Qu azniza ;) said...

tu la..ada gak terbace hal ni smlm. harap siti tabahh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

smga datuk k cepat ler sembuh kan...

KorN said...

gmbr siti tnpa mekap.. =)

syafiqakarim said...

moga baik baik saja lah ye

jaakechik said...

semoga Datuk K selamat...amin...

p/s : lawa header baru...hihi...

Syarafi[skyforce331] said...

berbau memang malang

zera eira said...

batal konsert. sian ct. dugaan sangat.
:(

Nurul Husna Mohd Hassan said...

moga dato' k cepat sembuh & dato'k ct kuat terima ujian ni.

Ema Blog said...

malang tidak berbau...di negara orang malang menimpa..moga beliau cepat sembuh

shedameor said...

mesti bengang sape yang dah beli tiket tu tapi nak buat macam mana, malang tidak berbau :)

tirahzairi said...

ohhh...bru tahu,...hihi...napok sgt busy nie...xtahu cerito gapo2...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...