26th Birthday Giveaway by ShidaR






26th Birthday Giveaway by ShidaRSetelah 5hari menyepi disebabkan line takde, Mee muncul dengan GA dari Kakshida .. Hehehe. Biasanya petang-petang Mee onine.. Tapi sejak 5hari takde line, Mee tidoq jee keja. Nikmat sungguh.. Okeh jom join GA gempak neh! Rugi kalau tak join .. GA yg dulu dari kakshida Mee tak join sebab sibuk yang melampau. Tapi yang kali neh haruslah join! Hehe .. 



Baiklah dikesempatan ini Mee nak ucapkan selamat menyambut ulang tahun kepada Kakshida.. Semoga terus sukses selalu dan semoga dipertemukan jodoh hingga ke alam perkahwinan bersama Encik Hantu. *eh eh eh* .. Mee doakan semoga Allah SWT memberi perlindungan kepada seluruh ahli keluarga dan diberikan rezeki yang halal serta dipanjangkan usia. Amin.. Maaf sebab Mee tak dapat nak bagi hadiah disebabkan ekonomi yang sangat tidak stabil.. Ehem.. Jangan lupa Raya Cina nanti yee. In syaa Allah.. Kikiki .. 




Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

15 komen:

Anum said...

great2

✿A I N A A✿ said...

happy bufday to her.. hehehe ena pun dah berapa hari menyepikan diri dari blogwalking apa semua ni.. huu..

Eh mee, dah lama ye tak on fb??? huuuu

Fiza Rahman said...

Good luck.

ayut said...

good luck Mee :)

azizah :) said...

gudluck mee.. nanti jijah pon nak join jugak :)

~CAHAYA~ said...

semoga mee berjaya...birthday mee lak bila?

boni kacak said...

good luck awak.. siapalah encik hantu tu ye??hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

hhi,good luck..

intanfirdaus247 said...

wah..mee . good luck ye dear

Mrs Velentine said...

good luck

jaakechik said...

happy bday to kak shida ooo dah umur 26 rupanya dia yer...hehe. btw, selamat bersegmen ye mee! gud luck!

Nurrul said...

Happy Belated birthday to Kak Shida.. ^^

*Hope all the dream come true..

Si Matatajam said...

Gud luck Mee..hepi besday utk Shida

shasha yacob said...

saya dah join mee. hihi singgah singgah

shidaR said...

thanks mee :)
gudluck tuk hadiah lain2 tu k :)
heheee :D

hantu mana la tuuuu hahahaaa..lariii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...