Fear Factor Malaysia Minggu Pertama | Zoey Dan Dafi Menang RM10,000






Fear Factor Malaysia Minggu 1 Pertama | Zoey Dan Dafi Menang RM10,000 | Korang tengok tak Fear Factor Malaysia? Baru jee bermula pukul9 malam tadi.. Best jugak. Tambah-tambah Aaron Aziz yang jadi pengacara.. Hitam dah pulak Aaron Aziz aku. Muahahaha. 


Gambar neh jadi cover photo FB Mee. Asal? Jeles?

Untuk minggu pertama neh Zoey dan Dafi menjadi pemenang sulong untuk program tersebut. Mereka telah pun membawa pulang sebanyak RM10,000 kerana menjadi peserta yang terpantas dalam game minggu ini. Mee tengok pun kecut perot wooo.. Jehan dan Doc. Faiz nyaris-nyaris kot kejar masa. Huhh.. Peserta yang tersingkir untuk minggu pertama ini pula ialah Roslan Shah dan Azam Pitt.

Game neh lah yang dorang menang tadi ..


Hensemm tak Jehan Miskin saya? Kikiki.

Roslan Shah dan Azam Pitt tersingkir 


Full video Fear Factor Malaysia minggu 1 dibawah


Kalau tak dapat tengok maknanya telah dipadam ..

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

25 komen:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. TERRER GILERR KOT .. HEHE

Misz Fazie said...

wow tahniah lah dekat dorang. aaron aziz tetap nsem. hehe

idham helmi said...

Hahaha... Tapi macam x berapa nak rancak la cerita Fear Factor ni.. aku kesian dekat yang team laki lembut tu.. aku x tahu apa nama.. dak tu last sekali cakap "saya dengan semangat membara datang ke sini" kesian dia..

IKLAN SIKIT:
VISIT MY BLOG : maknakkaki.blospot.com

shasha yacob said...

aku terlepas nak tengok tadi. haiyaa, nak kena cek dekat youtube nih kot kot ada terselit hihi

Dezee said...

Lama dezee tak tengok tv..wayang lebih kerap tgk dari tv.hehehe..

TechKini.com said...

RM10K? Seronoknya. Rugi bukan celebriti.. isk3

Tech Kini

shafiq said...

wahhh , dah lama x masuk blog ni , hehe , apa khbar anda di sini , keke , :pp ., ouh ye , tak tengok lar plak fear factor ni , err ,

Sheera Aya said...

suka sbb ada aaron. hihi

Encik H said...

roslan shah tu menggigil..tali pun kepit kat ketiak..patutnya dia kat blkg, biar azam tu kat depan..hehehe

tapi paling suka tengok part elfira dgn ajak..sebab nampak elfira tu tak takut..

part alam dgn arja lee kot, yg tu pun best jugak..sebab diorang laju, and hampir2 dapat buat paling pantas..

Razfira said...

jgn kcu Jehan saya! :P

Ieyra Ghani said...

;____; tak dapat tengok sebab duduk kat uitm sekarang ;____;

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xtgok sb xdop astro.. kesian kan..huahua..

syiela said...

ruginya tak tengok :(

CekbOlat-bOlat said...

saya jeles ajak dgn elfiraaa :'(

atie aizam said...

aaron tu penakot sebenarnya.. naik tempat tinggi pun merangkak.. kalo yg terjun tu tunjuk aaron, huh sahih stuntman..

sa mic said...

ewaah taniah buat diorang , hehe . Aaronnnn tetap menjadi pujaan hatikuuu ouccch! kihkih

zera eira said...

zera ta tgk pon!
alaaa!

IntaNBerliaN said...

alaa xtgk... xda astro la plak...

Ema Blog said...

tak sempat tgk pun..

Mrs Velentine said...

xda astro..gagaga

Myra Jay said...

Wahh bestnyer menang 10,k :)

Tahniah buat Dafi dan Zoey :D

Si Matatajam said...

Alaaaa x dapat tengok ari tu

iietamalek said...

Xpernah tgk lagi...ramaiyang kate best

Chic Na said...

terer la zoey dgn dafi kan. ;)

Azzah said...

mesi tengok sbb ada erong ajis..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...