Tempahan Header Dari Udin





Assalamualaikum...

Sebenarnya dari hari tu lagi dah siap buat header yang ditempah oleh Udin Anuar. Tapi hari neh baru Mee nak update. Maklumlah sibuk dengan mengupdate entri Maharaja Lawak Mega 2012 dan Fear Factor Malaysia. Hehe.. Harga untuk header yang Mee siapkan untuk Udin kat bawah neh ialah RM5.


Klik gambar untuk ke blog Udin.

Alhamdulillah Udin pun macam puas hati dengan hasil kerja Mee. Mee suka berurus niaga sekarang neh. Suka layan pelanggan walau macam mana karenah pelanggan sekali pun asalkan mereka puas hati.. Oh yee. Kalau ada yang perasan Mee pun dah tukar header. Haha. Tapi masih lagi menggunakan fonts yang sama. Cuma kali neh letak doodle belah kanan pulok. Kikiki..





Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

40 komen:

Misz Fazie said...

comel lah header baru ni. hehe..

fiqah hamed said...

cantik..(:

Reiko Masashi said...

ptut la nmpk lain, tkar header rpanya :)

Dezee said...

Cantik la mee..pandai buat business.XD

dEdEQ dE wIshEs said...

KALO NAK HEADER FREE LEH X MEE :( HIKHIK

shasha yacob said...

ohkeng lah tuhh, lawo dah hihi

Pena Menari said...

hehe...tetap cun header mee ^^ sk tgk ^^

hnahdy said...

comel laa

shasha yacob said...

nak tanya satu soklan, kak mee buat header gun apa? macam mana nak transperant kan header ni

-meeSUPERGIRL- said...

shasha , mee inbox dekat fb yee :)

shar90 said...

waaa... dah buat perniagaan nih... nk tiru konsep niaga blh? dok pon jd partnership ke? hahahaa xD

fifie said...

Perasan header mee, comel je doodle mee. Selalu muka macam tu. hehe

Iffah Afeefah said...

comel la mee

suke2

paripariputih said...

Eh! Tetiba terfollow lak dak Udin ha ha ha ^_^

Aliff Haikal said...

wehhh mee, aku nak terai boleh ? cmne nak tempah? haha

sa mic said...

Ewaaah lawa , chantek ,kiut miut eh apa lagi eh ... hehehe xD

zera eira said...

mee sayang, untuk zeraaa?

boni kacak said...

sempoi juga header tu lah..hehehe

IntaNBerliaN said...

doodle kat header baru tu cute je :-)

*exabytes tak semestinya setiap 3 bulan dia naik.... actually kenaikan tu bergantung pada UV + sumbangan traffic blog kita ke dorang... :-)

nur anis said...

simple..tapi tetap nampak cantik..:)

Niesa said...

wahh!pandai..cantik dan simple.. happy new year!hari isnin terakhir utk tahun 2012 ni.. :)

are_lin@yu said...

pndai wat header..ayu harap org ja tlg.hihi

Ema Blog said...

cantik..kreatif juga

Mrs Velentine said...

cantik walaupun simple

Myra Jay said...

Comel la header baru :D

-meeSUPERGIRL- said...

ekal boleh pm mee dekat fb :D

trah zain said...

nampak cool,,hehe

yana yani said...

ingatkan blog siapa tadi sbb header lain..:P..

Udin Anuar said...

Alahai >< malu kita :* haha memang berpuas hati :)

Eiqa Almond said...

Hai MEE..!!! :D
Lama tak singgah sini laaa..
ingat eiqa tak.? ingat tak.??

misz aisya said...

awok, comel lah header awok!

header yg awak buat tuk udin pon smart. keep up ur good work k! :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah... comel comell...hehe :D

aku HaniAsyira said...

comel dan sweet je hah

Si Matatajam said...

Pandai Mee buat header...murah plak tu..

cci said...

sangat cool header tu.. dan header mee sangat somel..

shasha yacob said...

selamot Tahun 2013 mee, saya mangsa spm 2013 wish me luck

Chic Na said...

simple tp cool. ;)

dya bunga said...

simple tapi menarik

Azzah said...

suka header baru..comel..

nuyui a.k.a miss YUI said...

simple tp tetap menarik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...