Inilah Yang Dikatakan NIKMAT Dunia!





Tahu apa benda kat atas tuh? Itulah yang dinamakan Nikmat dunia yang paling Memuaskan. Erhhhhh! Budu yang di kawinkan bersama tempoyak dan di banjiri oleh lada .. Lahai .. Memeyy senang nak bela Mee. Sebab Mee punya selera lebih kepada budu, tempoyak, ikan goreng. Itu sahaja .. Hahaha .


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

26 komen:

shar90 said...

mkn dgn singgang xD
merohnyo budu... cap gapo nih? cap tereh ko? hehee x)

^^eKaTiKaH^^ said...

wuu, fav kite tu.. suke sngt2 tempoyak.. tambah budu, bertambah la sedapnye.. heee :D

tirahzairi said...

ohh tidakkkk!!! nak...

Chic Na said...

mmg nikmat sgt tu mee. hihihi..

Aliff Haikal said...

terkejut tgok benda tu hahahahaha budu + sambal belacan = sedap!

kura said...

peh. nampak macam sedap tuuuuuuuuu :0

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

waaa, dua2 saya suka tp xpenah lg cube budu campur tempoyak.. kalau budu campur cencalok boleh x??? huhu

hnahdy said...

xmakan la plak makanan cmni

Nadratul Syazwana said...

Budu and tempoyak takpernah makan. Ikan goreng je pernah. Hehe

shasha yacob said...

hamboii telan air liur kjap. hihi

intanfirdaus247 said...

fuh sedapnya budu!

azizah :) said...

huhuhu tak makan... tp kawan jijah boleh je makan budu n ikan masin...org kelate..hee

Farra Izzaty said...

Tak suka makan budu O.o tempoyak pun ! ! sedap ker o.O

sa mic said...

aihh! my favereeeet budu ! Hehe

~CAHAYA~ said...

ramai org ckp budu sdp tp xtau la, xpenah rs...huhu

cheeze maz said...

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

✿A I N A A✿ said...

eh, bukan link sis dah tukar ke domain ke??? woot.. btw, ena cukup tak suka sambal belacan dan tak suka tempoyak... kita xleh jd geng benda ni la.. huaaaaaaaaaaaaaa =P

fifie said...

Budu color gini sedap dari budu yang color kelabu tuh. haha. Fie takleh makan nasik dengan budu, bertambah 3 kali nanti. hahaa

Fyfy Liew said...

Sedapnya budu! Terliur sudah. Hihi tapi fy tak reti makan tempoyak. ><

shidaR said...

dtg sini bawa budu ya taiping xde xdok budu hahaaa :p setakat tempoyak ikn grg berehhhh hahaaa :p

Princess Shin 공주 신 said...

yummy2..sdap hingga mnjilat jari..haha

Niesa said...

wah!budu!dh lama xmkn budu..dulu masa zaman kt Politeknik..kwn2 kelantan suka bawak budu..hehe

Si Matatajam said...

Senangnya sapa yg jadi suami Mee nanti..beli ja budu ngan tempoyak buat stok..hi hi..

jaakechik said...

huk alohh terliur nya jaa suko budu poyok ni mee.. mkn pulok ngn petai... ohh nyakut molek!

cci said...

wah.. mmg senang nak membela dia kalau kawen.. ehehe..

Nurrul said...

eRRKK , nURRUL TAK BISA MAKAN DURIAN TAK SUKA.. BAU NYA SAJA DAH ERKK...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...