Maharajalawak Mega 2012 Minggu Ke 4 | Semakin Hambar





Maharajalawak Mega 2012 Minggu Ke 4 | Semakin Hambar | Setiap tahun pasti rancangan ini lah yang dinanti-nantikan setiap orang kan .. Simpan gelak untuk setahun kemudian hujung tahun tu haa gelak lah sampai terberak. Tapi Mee rasa tahun nih kurang menyengat sikit.. Sekarang dah minggu ke-4. Mee tengok Jozan pun macam slow sikit. Tapi minggu neh okay lah. Tapi minggu pertama paling MANTOP! "jangan poyoooo lah kau" .. Hehe. Mungkin minggu akan datang peserta-peserta lebih lawak kot. 




Sepertimana yang kita tahu, tadi sudah diumumkan 3 kumpulan Maharaja Lawak Mega 2012 yang telah tersingkir iaitu kumpulan Pimai, Balas, dan Dadidu .. Mee rasa kumpulan Balas patut keluar sebab lawak mereka ada unsur-unsur double meaning. Dah banyak kali juri cakap JANGAN tapi degil.. Pengajaran untuk mereka. Tadi mee sebak bila Ar Badul membuat ucapan untuk kali terakhir bagi kumpulan Dadidu .. Pertama kali tengok beliau macam tuh. Walaubagaimanapun pelawak lagenda tersebut tetap dekat hati Mee! :')


Cewah dah boleh jadi juri nih. Haha.. Jambu tetap dihati. Pinky pinky gitu haa. Haha.. Kepada yang tak sempat tengok, boleh lihat video penuh rancangan tersebut kat sini Video Youtube Maharajalawak Mega 2012 Minggu 4 | Minggu Penyingkiran 



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

29 komen:

shasha yacob said...

hamboiii . yang penting jozan the best. kenpa mee tak daftar jadik juri dulu? heee

✿A I N A A✿ said...

ishhh knplah ena tak tgok td.. ena p tengok cerita katun.. urghh terima kasih ye de info.. yippi!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, dah boleh jadi juri nie.. hikhik :P

shidaR said...

alamak sama la plak hehee suke jambu 2nd baru jozan :)

puteraduyong said...

jambu the best kan... ;)

Kakcik Nur said...

Kakcik terlepas untuk menintonnya malam tadi atas sebab2 yang idak dapat dielakkan... Kena tengok siaran ulangan la nampaknya...

Chic Na said...

kump balas patut awal2 lg xleh masuk. huhu..

boni kacak said...

wah.. sampai 3 kumpulan yang disingkirkan..banyak jugak

MawardiYunus said...

yes x sbo nk tgu

Arjuna Silvera said...

taklayan sangat kali ni ML Mega

Niesa said...

niesa x ikut sgt Maharaja lawak kali ni..tp mlm tgk sehu kot..yg sorg jd wan zack sorg jadi raja gopal..lawak gila..hehehe..

azizah :) said...

owahhh memang tak layan maharaja lawak ni..heee

Anonymous said...

Saya peminat MLM dari Brunei.Peminat Jambu..setuju sangat,Balas patut terkeluar.MLM ditonton oleh semua peringkat umur,dari 4 negara,Malaysia,Singapura,Indonesia dan Brunei.Susah nak jawap bila anak tengok bersama.Lastly setuju komen Imuda,tahun ni juri pandai jaga hati.Komen dan teguran mereka berlapik dan tak kasar.

Iffah Afeefah said...

aku pon rase hambar

jozan pon due minggu da cm tak lawk

paripariputih said...

Walaupun ada peluang nak tengok tapi tak tergerak lak hati ni nak nonton walau apa lawak sekali pun buat masa ni....

siti fatima Arifin said...

hambar sangat. sod..sod. sedih. nak ketawa pun rasa cam tak klakr. mcm dah xada idea. xsuka balas. apa entah dicakpnyer. ish... malu jer

zila manaf said...

tp lawak balas utk remaje mcm kita hihi sbb sbb er tapelah hohoho

E'in said...

sgt laa seronok bile kmpln balas dh kuar...

Si Matatajam said...

Akak plak Jozan tetap dihati ha ha ...

TiranaAduka said...

salam,
Rancangan kesukaan anak saya ni.

shar90 said...

mee xleh jd juri tp jd peserta patotnye... ekekee

cci said...

jozan.. jozan..ehehe.. setuju gak bila balas kuar..

Izara4eva™ said...

jozan jozan :P

nardo said...

R2 best..tapi org m'sia mindset dh letak boboi jozan jambu best..

nardo said...

R2 best..tapi org m'sia mindset dh letak boboi jozan jambu best..

Anonymous said...

2 ar tgok minggu ke-4 smua meleret, x paham dok wat lawak ap

Nurrul said...

haa , balas keluar kah ? minggu nie punya nurrul tak tgok sgt...
Jozan tak ada saingan jadi dia buat main2 geram ase.. huh :O

dEdEQ dE wIshEs said...

JOZAN JOZAN JOZAN .. HEHEHE

dEdEQ dE wIshEs said...

JOZAN JOZAN .. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...