Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir



Assalamualaikum...

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir | Mee sebenarnya dikira sudah menyertai GA neh sebab dah share dekat G+ tapi hari neh Mee join melalui entri pulak sebab nak kasi awak-awak yang comel ada lesung pipit mahupun lesung batu yang baca entri ini turut ikut join untuk memeriahkan lagi GA yang dianjurkan oleh Dysha Sahhir. Doodle lover semua mesti kenal orang kuat seni neh kan.. cewahh. Mohon Dysha jangan kembang ketiak yee. Hihi.. Jemput join semua yee sebab 20 peserta bertuah bakal mendapat hadiah istimewa dari Dysha Sahhir!








Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

20 komen:

jaakechik said...

selamat bersegmen mee... hehe... jaa xde lesung pipit or lesung batu... so, xleh join la ekkk?

sa mic said...

Selamat berGA ,kihkih

Iffah Afeefah said...

boleh x xnk komen haha

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT SELAMAT .. HEHE

azizah :) said...

gudluck yer mee :)

Shiyda Aqma said...

gudluck mee ! :P

Nurlyla said...

gudluck, selamat bersegmen..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

pergh.. gugur bulu ketiak den..huhu.. thanks for join mee.. gud luck

Nurrul said...

kalau dapat hadiah kita kongsi boleh.. :)

*hee tak maunye kitew :P*

Che Rosliza Che Mat said...

Good Luck...

dya bunga said...

good luck

dya bunga said...

slmt bersegmn

^^eKaTiKaH^^ said...

dari giveaway yg same.. hai.. hehe

shidaR said...

gudluck meee :D

Aina Sofea said...

Gudluck ya ! :D

shasha yacob said...

selamat bersegmen mee, rasa macam xsempat nak join lah. hihi

Amer Amirah said...

Haipp :) Jom Join Segmenn Sayaaa :)

-> http://www.ameramirah01.my/2012/12/short-segmen-by-amer-amirah_25.html

Join Cepatt , Sebelum Anda Terlambatt ^_^

Amer Amirah said...

Haipp :) Jom Join Segmenn Sayaaa :)

-> http://www.ameramirah01.my/2012/12/short-segmen-by-amer-amirah_25.html

Join Cepatt , Sebelum Anda Terlambatt ^_^

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama ;)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/limited-edition-givewaway-by-dysha.html

done follow..

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/limited-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html
Jom singgah blog Niena pula ..
Niena dah follow blog ni ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...