Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 7 | Sabon Tersingkir






Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu Ke 7 | Jozan Minggu 7 | Jambu Minggu 7 | Saehu Minggu 7 | Untuk minggu ke 7 ini peserta-peserta Maharaja Lawak Mega 2012 ditugaskan untuk membuat 2 persembahan yang bertemakan Loghat dan Kembali Ke Sekolah. Pendapat Mee untuk minggu neh Mee tengok peserta yang pada awalnya lawak mereka agak perlahan tapi minggu demi minggu mereka semakin berusaha mengejar dari belakang. Mungkin kumpulan yang selama ini selesa dengan kedudukan mereka akan rasa tergugat. Mungkin lah.. Ramalan Mee semata-mata. Haha..



Dan persembahan terbaik bagi Mee malam ini ialah  persembahan dari Jozan, Jambu dan Saehu. Hahaha .. Tak ada orang lain kan? Mee minat diorang nak buat cmano .. Kumpulan yang tersingkir malam ini ialah Kumpulan Sabon.







UPDATE:
MAAF! Video telah dihapuskan oleh Youtube.
Sila ke link ini untuk melihat persembahan MLM2012 >> http://www.guatv.com/ <<







Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

13 komen:

Dezee said...

Heihei..Time mee tgk rancangan ni Dezee buat coding sambil baca blog.Hahaha

shasha yacob said...

Jozan Jambu SHiro SayWho. terbaik tOq hihii

✿A I N A A✿ said...

hahaha tak berapa nak layan Maharajalawak sekarang ni.. ngeeeeeee

Ayie Abas said...

salam mee supergirl :)

wlu x tgok tapi nama2 tu memang selalu ayie dengar...

dEdEQ dE wIshEs said...

JOZANNNNNNNNN :) HAHAHA

Encik H said...

haaaa..elok la Sabon tersingkir..hehehe..gandingan Abon dgn Sathia xberapa menjadi berbanding gandingan Os dgn Abon..kasi cucilah..kasi cucilah..last2 betul2 kena cuci..hehehe

Chic Na said...

jozan, jambu & shiro terbaek. ;)

shedameor said...

aah, dorang ni best malam tadi. jambu la kelakar gila. haha

jaakechik said...

demam maharaja lawak loni kan..hehe... nok jupo pulok? jaa ok jer... bgtau jah bilo....heee...

shasha yacob said...

Kak Mee maaf anda adalah mangsa Tag aku . hihi :D

http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

ayut said...

skrg makin krg plak lyan..klu ada geng tgk,bru tgk...

Myra Jay said...

Gandingan SABON macam tak berapa nak menyengat...
Apapun Good luck pad ayang masih bertahan

Si Matatajam said...

Tak menahan tgk zizan pakai tudung tu..hi hi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...