Terima Kasih Nuffnang





Sekarang neh jarang mengesot ke blog korang disebabkan kesibukan yang tidak dapat dielak .. In syaa Allah seeelooowww seeeloowww yee. Okay mungkin entri ini menyerlahkan lagi kevangangan Mee. Tapi takpe.. Kalau nak belajar jangan malu tunjuk yang u'ols vangang/venak yeee. Earnings naik tapi tak tahu samada dapat CPUV atau CPC. Yang mana BE atau yang mana ME. Ada sesiapa boleh terangkan earnings naik tang mana?



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

45 komen:

Farra Izzaty said...

tahniah2 :).. duit nuff sy tak sampai rm5 pun taw ..

sa mic said...

Aih! Wa selalu dapat CPC earning je, huhu . CPUV tak pernah dapat :( .

Anum said...

hahaha
tahniah

CekbOlat-bOlat said...

cane nk dapatkan mnde2 cem tu ? kita nuffnang rm2 je . haha <-- tak malunye

kura said...

tak reti la nuffnang2 ni. errr. haha

Niesa said...

Wahh..naik dah?ok la tu..niesa xtau mcm mna nak naikkan CPUV tu..mmg xpenah naik pn..CPC je ada naik..hahaha

Chic Na said...

tak reti gak bab2 ni. huhu..

fifie said...

Fie rasa CPUV tu BE cisss fie tak pernah merasa walau satu pun BE, jelesnyaaaaaa

محمد رازيق said...

aku tak reti bab2 ni. hehe

fiza said...

Dah lama tak dapat BE...huhuhu...

Dak Fisha said...

Mee tahniah. hehehe :) rindu kat mee gak. sihat?

Aishah Jahirah said...

BE tu CPUV yang berstatus on going.bila status dia credited jadi ME.tu apa yg akak paham la...kot ajaran sesat minx ampun la.kih3.
wah masyuk celcom pnya BE..tahniah,rezeki...:)

Sheera Aya said...

bestnye dia dpt cpuv. mesti byk uv setiap hari kan. tahniah :)
rasanye cpuv tu yg BE.

MawardiYunus said...

duit nuffnang... huhu dh lama x peduli pasal nuffnang

Misz Fazie said...

incik nuffie kite baru 3 hinggit. haihh.

Shasha Yacob said...

eh, bukan diq ada kasi nampak bahagian cpuv berapa cpc ke ? hihi tahniah mee, saya baru dua be , sampai sekarang xdap dapat lgi.

man said...

saya xdapat pun..hehehe

Muttallif said...

Tahniah. Rezeki tu.

✿A I N A A✿ said...

Tahniahhhhh.... wahhh hebatlah... boleh belanja ena choki2 nanti.. hehe

shar90 said...

blanje blanje... xD

inche hlovate said...

sya lagi tak thu hihi

Myra Jay said...

Tahniah Mee :)

deno said...

wahhhhhh..... tahniah2! rezeki tuuuu :)

Aliff Haikal said...

mee mohon belanja kalau dah withdraw !

chemay said...

hihi mesti banyak duit nuff kan?
mohon belanje chemay mekdii
:P

boni kacak said...

sama2 awak..hehehehe :P

Iffah Afeefah said...

da mls pk earnings haha

xgerak2 pon

noornazuha said...

akak tak tau mcm mana nk isi tabung nuff2 ni....ble explain tak?hehe

Miss Zahirah said...

wah2.. tahniah yer.. click nuff 1 utk awk.. ;)

Mrs Velentine said...

wah untung dpt CPUV celcom tue dr bulan 9 dah berapa bulan...masyuk...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh best gituuww...

moon punya CPUV baru je masuk... rajin2 laa datang blog moon..muahahahaha~

ayut said...

:) hope naikla nnt cpuv mee...hihi

Azzah said...

ok le tewww dpt gak CPUV..

dya bunga said...

xpe..bw slow2..biar lambat aslkan slmt smpai kt bw kt blog org lain..haha

azizah :) said...

wahh tahniah..tu CPUV on going BE.. bila jadi ME earning terkumpul yg dapat :)

cweet pinky said...

kalaw CP memg takleyh nak jawab , vengap2 mee , vengap lagik CP nih :P

Qu azniza ;) said...

alaaa.. rindu kat meee!

4feet8 said...

lama tak dpt apa2 dr nuffnang

Pecinta pink^^ said...

encik nuff dri merajuk sme blog sy..hehe.pndapatan slow suda,,hehe..btw,tahniah2.. :P

Pecinta pink^^ said...

encik nuff dri merajuk sme blog sy..hehe.pndapatan slow suda,,hehe..btw,tahniah2.. :P

hnahdy said...

cmna nak dapat cpuv? pelik betol. dah hantar tiket.tapi tu lah xdapat2 gak. help..

aku HaniAsyira said...

tak tahulah benda2 ni.. aishh

Si Matatajam said...

Tahniah Mee

shidaR said...

earns BE tu blh byk lg sbnarnya..rajin BW mee :) tahniah!

caliph shuriken said...

cpuv tu BE.. klau dh abis nanti jadi ME.. cpc tu iklan biasa2 saja ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...