Share Link Iklan Korang Kat Sini




Salam semua .. Semakin hari semakin hampir dengan hari yang akan membawa Mee menuju kejayaan. Dan itu lah yang Mee impikan selama nih. Bebas dari hinaan, cacia, makian.. Biarlah tempat itu "selekeh" tapi harapan besar yang menanti Mee kat sana. Suatu hari nanti Mee akan ceritakan apa yang Mee cuba jelaskan ini.. Humm :/

Okay, kalau korang nak share iklan says, churpchurp, zoshare, atau apa sekali pun sila share dekat ruangan komen.. Sepantas kilat Mee akan copy iklan korang dan paste dekat browser kemudian ENTER! Atau erti kata lain, Mee akan Klik iklan korang tu.. 

Sebelum korang bagi Mee klik iklan korang tu, tolong Mee klik iklan Mee jugak taw? Bunyi macam desperedo sangat kan? Humm.. Selain baru saja nak mulakan satu kerja, ini lah sampingan yg Mee harapkan. Tamak? Tak.. Sebab ada misi yang Mee nak laksanakan tanpa memberi beban kepada ibubapa. Dan dorang juga tak tahu pasal nih. Urh :'/



Jom join Group Kami Klik Iklan untuk mendapat lebih banyak KLIK .. Group ini baru ditubuhkan.. Mee tak add sesiapa lagi selain diri sendiri sebab Mee taknak paksa dan nak mereka join secara rela.. :)
Kepada yang dah klik tapi tak ada iklan says, churpchurp atau seangkatan dengannya, sila bagitahu Mee yang korang dah klik yee.. Nanti Mee pergi ke blog korang dan klik Nuffnang.. :)



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

39 komen:

shedameor said...

Sheda takde iklan nuffnag bagai. tak reti laaa.

ayut said...

mcm ad projek bsar je ni Mee...ok..klik 6 dh..yg volkwagen tak lepas..tak tahu la nape...done..jap nk suruh klik says ea... :)
http://goo.gl/q9D8v
http://goo.gl/6Gc51

inche hlovate said...

sya nk join hihi

deno said...

ada jugak ya group klik iklan :)

Mr. Simple said...

http://ysmcdn.com/share/my/2435/3015353
tlong klik yg ni ea...tq...

tirahzairi said...

jgn lupo blanjo boling...hihi

Mr. Simple said...

http://ysmcdn.com/share/my/2451/3017590
http://ysmcdn.com/share/my/2435/3015353
http://ysmcdn.com/share/my/2455/3017531
http://ysmcdn.com/share/my/2464/3020325
http://ysmcdn.com/share/my/2466/3020330
http://ysmcdn.com/share/my/2467/3023916
http://ysmcdn.com/share/my/2343/3020332

tolong kil yg tu sume ea...tq...yg awk sy dh tkan sume...

Farra Izzaty said...

Fara dah klik ^^ *jujur
http://heartbeat.my/?rid=23209
http://bit.ly/XeAUhd

Sekarang ni setia pada hb dengan says jer.. Insyaallah , hari2 saya klik .. Kalau saya klik nanti sy shout eh ^^

aisya said...

dh klik.. hehe.. nak join tp segan lah.. =P

Chic Na said...

rajinnya beriklan. cikna harapkan tepek nuffnang jelah kat blog. done klik 3. ;)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

nk join gak la.. da tkan da iklan me tu.. nak gak rasa duit dri hasil berblog ne

syafiqakarim said...

sy akan sentiasa support.eh

Iffah Afeefah said...

iklan/ mcm da terbiar je

Aishah Jahirah said...

says ngan churp2 akak dah terbiar...xreti promote..kalau g blog org klik gak nuff org..heheh supportkan...so akak klik sume le..:)

Anis Farhana said...

Hola hola . hehe

http://my.churpchurp.com/kkmjong/share/churpchurp-invite/
http://my.churpchurp.com/kkmjong/share/KFCam/

paripariputih said...

tak dop iklan nak dishare... ==

hnahdy said...

iklan nufnang ja hana ada.huhu hana tolong klik iklan mee je lah

azizah :) said...

ada iklan says n blin tapi macam terbiar jugak.. malas nak promote..hee

MawardiYunus said...

oki do ki do hehehe

Azwar Syuhada said...

nak share macam mana , kalau guna iklan nuffnang.. tak tahu ooo.. *tunjuk ajar lo.. >_<

boni kacak said...

saya nak iklankan diri saya boleh tak??hehehehe

Misz Fazie said...

nak joinn! klik ni jugak eh

http://my.churpchurp.com/hannah/share/Switch4XTRA4/
http://my.churpchurp.com/hannah/share/BuddyzNever/
http://my.churpchurp.com/hannah/share/KFCam/

Shasha Yacob said...

saya dah klik, nanti I join group tuh. hihi

Mrs Velentine said...

done

http://ysmcdn.com/share/my/2390/3002000
http://ysmcdn.com/share/my/2444/2992379
http://ysmcdn.com/share/my/2442/2992381
http://ysmcdn.com/share/my/2455/3001880
http://ysmcdn.com/share/my/2443/2992376
http://bit.ly/VhwRAA
http://ysmcdn.com/share/my/2409/2945487
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/UMobileRan2
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/UMobileRan2FB
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/NESCAFEonthelife
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/DGBuddyzNever
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/DrypersSCA2
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/MaybankBorderlinx
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/RachelKCCCream
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/CIMBSavingsCircle
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/MisterPotatoPAOT
http://my.churpchurp.com/suzyanna1985/share/BCard2

zila manaf said...

apa yg dicoba coba? heheee

man said...

Klik sy punya iklan..hehe

cweet pinky said...

dah klik :P

aswadz said...

aku dah join group.

http://bit.ly/VYHz9Y (aveo)
http://bit.ly/TZ33Uz (budaksetan)
http://bit.ly/ThgX3K (team awal)
http://bit.ly/Thh2UW (team FBI)
http://bit.ly/Thh67a (team scha)
http://bit.ly/SrWJ8d (ideas)
http://bit.ly/QZQEDd (canada)
http://bit.ly/QZQOdW (blu)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, nak join la :D

faiq said...

haha..nuffnang mrh korg men tipu:)

E'in said...

ein join group mee tu...

aku HaniAsyira said...

aiyokkk.. diri sendiri punya ikaln pun entah pape

Si Matatajam said...

Klik Nuff kat sini..shopping Ikea..

Niesa said...

niesa dah klik smua iklan mee..hehe..niesa ada iklan nuff je kt blog..

Fyfy Liew said...

Dah klik smua! :) Fy takde link churp2 smua tu,ada nuffnang je.

shidaR said...

nice done :) tp mash available ke nih?

-meeSUPERGIRL- said...

masih kak :)

mohd firdaus said...

sy dh klik,tolong pulak
http://ysmcdn.com/share/my/2783/3423135

http://ysmcdn.com/share/my/2771/3431204

mohd firdaus said...

dah klik

http://ysmcdn.com/share/my/2771/3431204

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...