Carian Wanita Paling Seksi Didunia Sentiasa Ada | Last Update

Carian Wanita Paling Seksi Didunia Sentiasa Ada | Sejak wujudnya entri yang bertajuk Perempuan Paling Seksi Didunia [Lelaki Dilarang Tengok] , kata kekunci *key word* untuk carian perempuan seksi, wanita paling seksi, dan seangkatan dengannya sentiasa ada setiap minggu. Mana taknya, entri tersebut berada ditempat pertama untuk carian di google.. Semua yang klik untuk tengok entri tu mesti hampa. Kenapa? Kalau nak tahu klik la entri tu.. Yang paling mengejutkan Mee, entri itu telah mendapat sebanyak 6384 hits







Pencapaian yang paling Mee puas hati sepanjang tahun 2012 selama berblogging neh ialah bila beberapa entri Mee berjaya dalam SEO. Wahhh. Mee rasa itu adalah kepuasan yang setiap blogger inginkan. Betul tak? Hehe..

Ohyee .. Mungkin untuk beberapa hari atau beberapa minggu Mee akan senyap seketika dalam dunia bloggy neh sebab Mee akan pergi melanjutkan pelajaran. Doakan Mee belajar elok-elok ye.. Tolong jenguk blog Mee selalu taw :) ASSALAMUALAIKUM ..





Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

28 komen:

dEdEQ dE wIshEs said...

MEEEE JAGE DIRI LEKLOK NANTI ERK .. MESTI RINDU :(

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tahniah kak mee... hee.. good luck stdy :))

azizah :) said...

cayalah mee.. penangan seo ni..hebatt!

jaakechik said...

hebat doh mee loni...hihi.. pandai main ngn seo dah.... mee dapat sambung blaja kat mana? tahniah ekk..

.::: Princess MOMOY :::. said...

mesti ramai laki yg google tu
hihi
dear good luck ye study

Syarafi[skyforce331] said...

fi doakan mee :)

Syarafi[skyforce331] said...

fi doakan mee :)

Syarafi[skyforce331] said...

fi doakan mee :)

Hans said...

selamat belajar kembali :-)

Reiko Masashi said...

semoga brjya mee ^__^

cci said...

entry yg paling hot skali.. ehehe.. ^_^

alorr.. mee x de sunyi ler.. ^_^

Dezee said...

Ala Mee..dah kerja nanti lagi busy..buat macam Dezee la..malam sebelum tidur buka blog.walaupun kadang2 terpaksa autopost juga.hehehe..Mee belajar elok2 k..

~CAHAYA~ said...

mee nk pegi, sunyi la nnt xda mee dtg ziarah sy...huhu
semoga mee dpt ilmu yg bermanfaat ye...amin :)

Shazreena Shukri said...

jemput join giveaway yg reena sdng anjurkan..hadiah gempak :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-shazreena-shukri.html

krole said...

huhuhu bestnye...byk hits tu wak...owh..insyallah...baik2 belaja tu~

Chic Na said...

memang hits tu.

mee sambung belajar kat mana? luar kelate ke? take care tau. ;)

aisya said...

all the best ye mee..

pssstt.. bhy betol keyword tu.. haha

aswadz said...

melanjutkan pelajaran ke mana?

Nurrul said...

Terkejuzz siapa2 yg berharap untuk melihatnya.. hahaha :P

*Selamat belajar Kak Mee .. Jaga Diri.. ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2.. ok2..yui tunggu ea..

Mrs Velentine said...

tahniah mee..selamat menyambung pelajaran

Myra Jay said...

Tahniah ye Mee, moga tahun 2013 lebih banyak pencapaian mengenai SEO mengena ye ;D

Jna marcello said...

all the bestttttttttttttt awkk~!!!!

sa mic said...

Taniah mee, hehe . Oh take care ya :)

::aMaD:: said...

oklah mee
semoga anda berjaya dalam pelajaran anda!

shidaR said...

meee stduy mana?

zila manaf said...

eeee ramai org msia gile pmpn seksiiii

Qu azniza ;) said...

.tahniah mee!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...