Fear Factor Malaysia Minggu ke 2 | Cabaran ULAR





Fear Factor Malaysia Minggu ke 2 | Cabaran ULAR | untuk minggu ke-2 ini peserta Fear Factor Malaysia ditugaskan untuk melakukan 2 cabaran iaitu cabaran pertama melibatkan ular yang sangat banyak! Kalau korang perasan lah minggu lepas kak Didie Alias ada menyatakan bahawa dia sangat takut ular. Jadi untuk minggu ini memang menguji ketakutan dia. Malangnya Didie Alias tak dapat sempurnakan tugas itu dan menarik diri untuk cabaran pertama.



Cabaran ke dua pula melibatkan ketinggian dan kepantasan .. Dalam cabaran neh Jehan Miskin yang paling pantas. YEAY!! hehe.. 

Hai Jehan. saya single. saja je nak bagitahu. kikiki


Pemenang Fear Factor minggu 2 dimenangi oleh pasangan Dazrin dan Hairul.. Tahniah. RM10,000 menjadi milik mereka.. Sayang sekali pasangan Didie Alias dan suaminya Isham tersingkir..



Petang tadi Mee cakap Last update untuk entri sebelum neh >>http://supergirlshortstory.blogspot.com/2013/01/carian-wanita-paling-seksi-didunia.html << Tiba-tiba update lagi.. Haha. Okay janji last update. Esok tade dah. Huaaaa T.T .. Kalau nak tahu kenapa baca entri petang tadi yee.. Rasanya macam takde yang nak tahu. kikiki.. BYE!

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

40 komen:

sabella said...

haha . laka laka betul didie alias tuh ;D

Pena Menari said...

huhuhu...x dpt tgk mlm ni...huhu

Kakcik Nur said...

tak sempat tengok tadi... kena tengok ulangannya nanti... :)

^^eKaTiKaH^^ said...

Didie memang takut ular..tak kesah la ape yg dia masuk, kalau ade ular mesti dye tarik diri.. heee

Aliff Haikal said...

Takpelah maybe didie alias memang takboleh dgn ular. kalau haikal pun memang taktahu boleh ke idak teruskan cabaran tu hahahaha kesian kak dide :(

Chic Na said...

seriau kot dua2 task minggu ni. huhu..

rindu mee la nanti. :(

paripariputih said...

Ini namanya mengulor eh..

aisya said...

tengok iklan hari tu.. mcm ngeri je..

Carlos Santiago said...

semalam tengok bola..hahaha...nanti tgk siaran ulangan jela.

azizah :) said...

wahh macam best jer citer fear factor ni..huhuhu

Nurrul said...

eRR , ULARRRR ! ! takutnya... Beraninya hero kita tangkap ular.. hehe

Cik Yatt said...

tak prnh tngok pon ff ni.,haha

Reiko Masashi said...

eeee...ular,xsnggup nengok =_=

Yana Libra said...

jehan miskin nampak hensem lak ye? huhu~ :P

Dezee said...

Huh..gambit..apa la dosa dia pada Dezee ni.hahaha

najihahfara said...

kalau sy tu mmg dah give up awal2. geli gilaa

Razfira said...

alaaa suke didie alias

Sarah Mohd Saleh said...

tabah si didie masuk fear factor. sme gak dgn si elfira loy tuu

Pykaa Pdott said...

pyka tgk yg mula2 arituh je yg ular tuh tak tgk. Huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak tgk plak ni..t nak tgk ulgn.

Miss Zahirah said...

muka dazrin xble blah.. hahaha

Mrs Velentine said...

kesian didie

boni kacak said...

senang je dapat rm10k.hehehe

Ema Blog said...

tengok kejap..pastu tukar...geli tgk ular..ehehehe

Myra Jay said...

1st episod je sempat tengok, yg lain terbabas ;)


Mee, nanti bg details ye ;)
http://normj1001.blogspot.com/2013/01/pemenang-pengundi-bertuah-kategori.html

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!..memang menggeletar laa jwabnyaa!!

Jna marcello said...

perasan tak gambit mcm blagak sgt..
kenapa ek?

Niesa said...

hari tu tgk kejap je Fear Factor sbb nk tgk elfira loy..haha..best!

E'in said...

alaaa... e'in xtgk episod nie...

intanfirdaus247 said...

ohh kak intan geli dan takut kat ulaq...adoehh

✿A I N A A✿ said...

ena minat sungguh ular.. kenapa nak rasa geli.. huuuuu..

ayut said...

org ckp best..tak pernah lg tgk sbb tv xde..lg kan nk astro..huhuhu

shidaR said...

fuh..ular tu meee...

KY said...

KY tak tengok pun rancangan ni, tak sedar kewujudannya..KY suka aktiviti lasak cam ni...

zila manaf said...

rawrrr kalo den pong geli nyahhhh

eita said...

ular memang mengelikan

Gombug said...

Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Baca selanjutnya...

eintan nurfuzie said...

heheheh
klu nak masuk fear factor ni kena kuat dan lsak.. ken tempuh semuanya kan?

Qu azniza ;) said...

abang aAroon oi.. ensem aih

man said...

Ular itu mst geli pny..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...