Maaf. Blog Mee Ada Masalah



Sejak pakai domain Dot My neh kadang-kadang blog Mee tak boleh bukak. Kesian korang kan. Lagi kesian dekat Mee. Entah kenapa dengan Dot My neh. GRR. Disebabkan itu buat masa sekarang Mee tukar kepada Blogspot balik. Rasa macam dah taknak dah pakai domain Dot My. Tapi In Syaa Allah nak tukar kepada Dot Com. Semoga dipermudahkan .. Aaminnnn .. 

Ohye . Sesiapa yang nak sewa tapak untuk pengiklanan tak kira blog mahupun online shop, sila PM Mee secepat mungkin selagi tapak masih ada .. PM Mee dekat FB Mee Supergirl. Dan INI pula trafik harian Mee..
Terima Kasih Daun Keladi, Dah Bace Komen Lah Sekali :)

27 komen:

azizah :) said...

yelah mee.. dah berhari2 akak xleh buka blog mee tau..huhu

Niesa said...

patut hari tu xleh bukak blog mee...

aswadz said...

aku ada terbaca gak psl masalah ni kat blog org laen. sama mcm mee nyer masalah ni la.

Mizz ErMa said...

problem jgk ek..sy pulak stay dgn blogspot aje..hehe

Nurrul said...

banyak dah blogger yg guna domain dot my masalah bila nak buka blog diowg.. ada dns ape tah yg tak boleh dibaca...

Huhh , arituh hampir 3 hari juga Nurrul try buka blog kak Mee tak boleh taw.. :"( . haa tukar domain dot com cepat2. ..gegege

shar90 said...

lahai... yg dot my mmg ade prob... dot com xde hal plok... klu pkai yg dot com kompem xd hal kot ^^

Dezee said...

Hehe..bloggers kena la dgn blogspot.

✿A I N A A✿ said...

tapi ena tengomurl sis kenapa masih blogspot ye???? huuu patut lama tak berupdate.. rindunyaaaaa

Kitty said...

I don't think tu masalah domain, rasanya tu problem dengan registrar. I think better tukar je registrar dari registrar lama (you pakai Asiahost ke?) ke registrar lain. Mungkin sebab DNS tak propagate dengan betul.

macam mana nak apply untuk iklan tu? boleh bayar guna Paypal ke?

Cik Yatt said...

sbb ape eh tak bule bukak tu?

^^eKaTiKaH^^ said...

kan, hilang mood nak pakai .my. tapi takpe la, pakai la jugak.. hee.. sabar jew la :D

xila dot said...

tula kali dotmy prob lg, i sekeh depa!! grr

jemput mai ade buat mkn2 kat hang ;p

http://www.dearxila.my/2013/02/korang-kenal-pengomen-setia-blog-korang.html

Chic Na said...

tp yg lain mcm dah ok 2,3 hari ni.

cci said...

tu ar.. br nak bw.. tgk2 x leh buka.. da le lama x dtg sini.. ^_^

hafiz hafizol said...

dah ok pun dot my tu Mee :)

Pegi tukar balik :p

hahaha

Amoooi said...

Sabar sabar, nanti dipermudahkan

intanfirdaus247 said...

salam mee cayang..lama x dengar kabar mee..mee sihat..tu la..kak intan duk buka blog2 yg ada id .my dulu xleh termasuk blog mee..welcome back mee

Reiko Masashi said...

ni mslah DNS ape nth bca dkt blog coklateye ari 2..

E'in said...

ein xnak gune dot my... hehe

Myra Jay said...

Mungkin sebab ramai yg berdot my kot, ada masalah server ke..

Ema Blog said...

ramai yg terkena..tp skrg rasanya dah elok kan

inche hlovate said...

ramai blogger kne masalah macam ni and ade juga yg bertukar pada blogspot semula..semntara je kot mee..

Nisa Greennnpanda said...

ok je sy bkak blog mee nie..
wah.. ade prubahan dh wajah blog mee, hehe..

herlan said...

Blog bagus nih, salam kenal dan salam sehat yah

Ayumi Comot said...

wah...banner baru ye mee? cantik...

insha Allah, moga same2 tukar domain ke dot com,hihi

Shida Radzuan said...

xpe mee nk tukar dot com blh gtau akak hehee..

jaakechik said...

selamat bertukar kepada dotcom yer mee... RM35 jer setahun...murah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...